• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori jaaaaa gratki, trzymam kciuki mocno za Ciebie, bardzo! :) a u gin. jeszcze nic nie było widać, jejku niech wszystko będzie dobrze :*
u nas synek Mikołaj ma być, to znaczy siedzi w brzuszku uparciuch jeszcze :D

Karolina teraz ja, ja, ja :D w tabelce jestem dalej, ale proszę mnie przepuścić, nie chcę przenosić, chociaż taka cisza, że mimo 39 tc to czuję, że przenoszę, buuu, normalnie nic ani skurczyka, w ogóle dupa. A już wyglądam mega źle i czuje się zmęczona nooo... a rodzinnie wszyscy rodzą po 40 tc więc szczerze to choć bym chciała to na chceniu się chyba skończy...

A z wyglądem nie bądź dla siebie surowa, po porodzie jakoś damy radę :D

Viola dzięki, oj kciuki się przydadzą, już bym chciała, tym bardziej, że zapowiada się wielki chłopak! :D

Losiczka boska jesteś! podoba mi się ten błąd w tabelce, oczywiście nie ma Cię w drugiej, chętnie zwolnię miejsce dla Ciebie! :D

Agnes a Ty poza upełem jak się miewasz? :)

Ślę Wam buziaki a największe to naszym nowym Mamusiom, myślę o Was! :D

reklama
Dziewczynki sorki ze tak uciekłam ale mi sie gość niespodziewany wtrynił:wściekła/y:No i musiałam opuścić BB
Ale wracając do wypowiedzi Losiczki " żeby Boga nie prosić bo to nie złota rybka" swoją droga dobry tekst:-D ale o co mi chodzi mówiąc ze trzeba wierzyć miałam na myśli wierzyć ze sie uda !!!!!!!! Ja wiem ze jest cieżko byłam już w swoim życiu w rożnych sytuacjach wiecie o tym ale nie straciłam nadzieji !! Pamiętajcie nadzieja umiera ostatnia !!!!!!!!!

Hej Kochana Ilonko!moglabys prosze do tabelki zmienic imie na:Kian-Luka i mnie troche z porodem do gory przeniesc,bo ja od dzisiaj 30 tc :)zebysmy juz wiedzialy kto potem na moje miejsce wskakuje;)jesli to nie problem duzy dla Ciebie;)Dziekuje bardzo i pozdrawiam serdecznie i niestety parno-upalno stad...Dwczoraj bylo u nas 39 stopni...Dobrej Nocki :*

witajcie

Ja nie mam teraz za bardzo czasu na BB - korzystamy z pogody, póki jest. Zagladam jak mi czas i siły pozwalają, ale nie zawsze piszę.

Roszpunko - Gratulacje!!!! Dużo zdrówka dla Was i szybkiego powrotu do domku!

Lori - Gratulacje!!!! Do trzech razy... teraz ju zmusi sie udać!

Ilonka - Kubuś urodził sie o 19.05

Dzień dobry słoneczka :-)

życzę miłego i udanego dzionka :tak::tak::tak::-):-):-):-)

U mnie była taka burza w nocy ze aż sie włosy na głowie jeżyły........:baffled: Ja nie jestem zwolenniczką wyładować ........:-p dobrze ze m był bo chyba bym sie posikała .........:sorry2::sorry2::sorry2: M w tym tygodniu pracuje na miejscu bo ma zlecenie tutaj...

Biapl kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

aha pisałam jeszcze wczoraj do Marysi i mówi ze wszystko dobrze u niech.....prawdopodobnie wyjdą w czwartek........ mała doi cyca ładnie ........:-)

witam z rana... choć aura znowu deszczowa...

co tu taka cisza??

katy fajnie, że od czasu do czasu się pokazujesz:)) wybawiłaś się na weselu?? Trzymam kciuki za tatę!!!

kasia jak tam??

truskafka nie widziałam, żadnej spadającej gwiazdy:-(:-(

U mnie burzy nie było :-( a też uwielbiam takie rozładowania - za to z m mały sztorm:baffled: w sumie o nic...

Losiczka Piateczko dziewczyny głowa do góry....:-) ale jak co miesiąc przed zbliżającym się okresem (oby) nie nasze humory i nastroje są okropne:-(

Polisia trzymam kciuki aby jednak poród zaskoczył he he

Lori a co u Ciebie z ta tempką????

reklama
Viola a upał są u ciebie??? może jak przejdą to i opuchlizna przejdzie??? nic nie pomaga:baffled:

Jane ja nawet gwiazd nie wypatrywałam, ale na pewno spełnią się nasze marzenia:-):-) chociaż czasem trudno w to wierzyć:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry