P
polisia
Gość
Lori jaaaaa gratki, trzymam kciuki mocno za Ciebie, bardzo!
a u gin. jeszcze nic nie było widać, jejku niech wszystko będzie dobrze :*
u nas synek Mikołaj ma być, to znaczy siedzi w brzuszku uparciuch jeszcze
Karolina teraz ja, ja, ja
w tabelce jestem dalej, ale proszę mnie przepuścić, nie chcę przenosić, chociaż taka cisza, że mimo 39 tc to czuję, że przenoszę, buuu, normalnie nic ani skurczyka, w ogóle dupa. A już wyglądam mega źle i czuje się zmęczona nooo... a rodzinnie wszyscy rodzą po 40 tc więc szczerze to choć bym chciała to na chceniu się chyba skończy...
A z wyglądem nie bądź dla siebie surowa, po porodzie jakoś damy radę
Viola dzięki, oj kciuki się przydadzą, już bym chciała, tym bardziej, że zapowiada się wielki chłopak!
Losiczka boska jesteś! podoba mi się ten błąd w tabelce, oczywiście nie ma Cię w drugiej, chętnie zwolnię miejsce dla Ciebie!
Agnes a Ty poza upełem jak się miewasz?
Ślę Wam buziaki a największe to naszym nowym Mamusiom, myślę o Was!
u nas synek Mikołaj ma być, to znaczy siedzi w brzuszku uparciuch jeszcze
Karolina teraz ja, ja, ja
A z wyglądem nie bądź dla siebie surowa, po porodzie jakoś damy radę
Viola dzięki, oj kciuki się przydadzą, już bym chciała, tym bardziej, że zapowiada się wielki chłopak!
Losiczka boska jesteś! podoba mi się ten błąd w tabelce, oczywiście nie ma Cię w drugiej, chętnie zwolnię miejsce dla Ciebie!
Agnes a Ty poza upełem jak się miewasz?
Ślę Wam buziaki a największe to naszym nowym Mamusiom, myślę o Was!
No i musiałam opuścić BB
ale o co mi chodzi mówiąc ze trzeba wierzyć miałam na myśli wierzyć ze sie uda !!!!!!!! Ja wiem ze jest cieżko byłam już w swoim życiu w rożnych sytuacjach wiecie o tym ale nie straciłam nadzieji !! Pamiętajcie nadzieja umiera ostatnia !!!!!!!!!

Ja nie jestem zwolenniczką wyładować ........
dobrze ze m był bo chyba bym sie posikała .........