• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
kurde Piąteczko :[ następna pesymistka ja wiem że jest ciężko jak sie ogląda ciągle tylko I :( ale trzeba wierzyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! inaczej życie nie ma sensu ;(
bedzie dobrze zobaczycie i dla was zaświeci słoneczko:tak::tak::tak::tak:

szybko wpadam bo u nas nadciąga burza taka że nawet ja zaczynam się bać (a nigdy się nie bałam)

wrzucam tylko zdjęcia łóżeczka DSC_0482.jpg

Aniu ale ja wierzę :-) co cykl i co ??? Dupa wychodzi :-( A zresztą dzisiaj przeczytałam taki długi artykuł na temat planowania dziecka. Wszystko oczywiscie wiem ale zabolało mnie to bo było dosłownie napisane żeby Boga nie prosić o dziecko bo Bóg nie złota rybka i nie spełnia życzeń :-(Więc jak tu wierzyc i w co ??? Piękny suwaczek :-) A miałam Cie pytać kiedy zmienisz na dziewczynkowy :-)

Agnes piękny kącik dla synka teraz to tylko na porodówkę :-) Oczywiście w terminie :-D

Ja to wszystkim wróże he he a sobie nie mogę :baffled::baffled::baffled:

Ale przeszła burza u mnie :-) Ja też Piąteczko uwielbiam burze a jeszcze jakbym w namiocie była to już wogóle szczyt marzeń:-) A mężuś grzeczny???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry