• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

wpadam i ja! w mieście taka duchota, ze szybko sie zwinęłam i uciekłam do domku. teraz szybki obiad i troszkę posiedzę w ogrodzie w cieniu. wieczorem wrzucę zdjęcia łóżeczka

lori kochana gratuluję serdecznie! skoro jesteś spokojna to może być tylko dobrze. ale niespodzianka.

karolina moje przygotowania pomału. łóżeczko jest. torba do szpitala dla malucha spakowana. tylko pieluchy dołożę. dla siebie jeszcze muszę kupić wkładki laktacyjne, lactacyd, stanik do karmienia. jakąś maść na brodawki. no właśnie co polecacie? no i wózek i nosidło zostało. ale to we wrześniu na początku. i chyba wszystko

losiczko, piąteczko teraz wasza kolej aby tu wpaść z II krechami. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kasiaes wiem, że się martwisz ale będzie dobrze. jesteś w szpitalu pod opieką i to najważniejsze

reklama
jane ja mam przeczucie że za chwile będziesz w tej drugiej tabelce. wykres masz ładny. taki powolny przyrost temperaturki dobrze wróży - spójrz u mnie. zaciskam za ciebie &&&&&&&&&& i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Karola na pewno jesteś zbyt surowa dla siebie:)niby mówi ci że ciąża z dziewczyną zabiera mamie urodę no ale nawet jesli przyszło ci się podzielić nią z Jagodą przez chwilę to pomyśl jaka piękna po mamusi będzie

Lori kochanie GRATULUJĘ .................bomba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz musi już być dobrze............. :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D Ale sie cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

coś tak czułam ze to TY właśnie wskoczysz na moje miejsce.......... teraz Losiczka wskoczy na miejsce Marysi a kto na Roszpunki ???????????????????? :-):-):-) Pamela albo Jane chyba...........:tak:

Jeszcze jedno zdjęcie Maksia ;-)

IMAG0343_1345450462841.jpg boski normalnie ;-) cały tatuś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam po południowo
jakoś przeżyłam pierwszy dzień w pracy uff ale powiem wam że ciężko :(

dziś miałam wizytę u położnej wszystko ok
Ilonko następna wizyta 1.10.12 proszę o zmianę w tabelce

Lori moje gratulacje :tak::tak::tak::tak:i nic się nie martw teraz musi być dobrze :*:*:*:*:*:*:*

całuje was wszystkie gorąco
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a te fluidki dla wszystkich potrzebujących od Lily;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry