• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Marysiu i Roszpunko wielkie gratki! :D cudowne dzieciaki! ależ słodziak :)
Marysiu ale fajne zdjęcie ssaczka a Roszpunko jaki Maluszek, a faktycznie się martwiłaś! :))
pocieszające ;D

Zaglądam do Was cały czas, ale nie mam jak pisać aktywnie, ale za wszystkie trzymam kciuki i to chyba teraz ja się wyprowadzę z tej tabelki z przyjemnością :D bo juz nie mogę :) z przyjemnością zwolnię miejsce :rofl2:

reklama
Karolinko Milena to juz raczej urodziłą bo ona miała miec chyba CC wcześniej....... ale moze i mi sie coś pomieszało :szok: nie było jej dawno wiec moze coś pomerdałam albo z kimś pomyliłam .........:sorry2:

Axarai - może się jeszcze Adusia odwróci i zrobi mamusi niespodziankę :tak:

karolina - ha ha pewnie ledwo ugryzłaś się w język :-D

polisia - ooo widze że też bedzie chłopczyk ;) ... jakie imię wybraliście?

piateczka - no po takich staraniach to u ciebie wynik może być juz tylko jeden :-)

ja juz po wizycie u gina, zrobił mi porządnie usg, powiedział że macica jest ładna, czysta, jajniki super, żadnych guzów i niczego innego niepokojącego. Na wyregulowanie cykli zaproponował tabletki antykopcencyjne, ale mu podziękowałam. Do duphastonu że biorę oczywiście się nie przyznałam. Dobrze że poszłam bo teraz jestem spokojna i sobie nie wyobrażam niewiadomo czego. Spokojnie się starać aż się uda. po wizycie u gina oczywiście zakupiłam sobie 3 nowe testy ciążowe :-p

Mati z moją mama na działce, ja przyjechałam bo ktoś kilka działek dalej coś palił i mi się zrobiło słabo, zaraz mnie mega ból głowy zpłapał więc się zawinełam do domu pod pretekstem poprasowania.

Dzień dobry :)

Witamy Maksia na świecie!!!!!!!!!!!!!!

Śliczny z Niego koleżka :D Roszpunko Gratulacje, wracaj do formy, czekamy na was :D

Jane jak tam szalona noc gwiazd? Ja wszystko przespałam:sorry2:
Viola Torcik apetyczny i śliczny :D
Lor Losiczka... :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)
Rozia i dobrze, niech sobie M nie myśli że tak łatwo mu pójdzie, niech się trochę postara jak zawalił ;)
Agnes czekam na fotki :)
Ilona ja też jestem pełna podziwu za Twoją energię, powera, optymizm...szacuneczek!!!!
Karola niech szybko dzień zleci, a mężulo dalej miło zaskakuje :)
Piateczka hihi to jesteś dziś grzeczną dziewczynką:-D

Miłego dnia!

Dwie wiadomości od Kasi i Roszpunki

Kasia ;
Póki co Kasia nie miała zabiegu , twardniał jej brzuch i wczoraj dostała kroplowkę z magnezema dziś od rana leży pod inną kroplówką z feneterolem i czeka na jakąś decyzję ............ nie muszę dodawać że strasznie sie boi..... :-( Kasiu trzymamy za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Roszpunka
Poród mówi ze miała długi i swoje wycierpiała bo znieczulenie przestało działać na sam koniec ale jest mega szczęśliwa ze ma Maksia przy sobie juz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:

Mam nowe zdjęcie dodam po południu bo teraz musze szybko uciekać ........

Ilonka dzięki za info od dziewczyn !!!:-):-):-)

Kasia będzie dobrze !!!!!! Trzymam kciuki za Was !!!

Ja zmykam na wizytę :-) Dziś będę podglądać Biankę :-):-):-) Ilonko możesz już zmienić imię w tabelce, bo przekonałam m :-) A a propos mojego m, to mięknie :-) Dam Wam później znać co i jak :-)

Dziewczynki kupcie sobie wodę Białowieski zdrój z rumiankiem taka rózowa butekla mówie wam niebo w gębie :-p:-p:-p

Jejku tyle miejsc wolnych w tabelce :-):-):-) a u mnie sie zdaje że sie w tym cyklu nie załapie na 2 tabelke :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry