• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Roszpunko gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) Maksio słodziak i cieszę się,że w końcu przestałaś się męczyć :-):-):-)

lori ja mocno trzymam kciuki, a co :-);-):-)

A ja nadal nie rozmawiam z m...Wczoraj jak poszedł na noc do pracy, to wysłał mi buziaka przez sms;a, a ja nic nie odp, bo niech sobie nie myśli,że wyśle buziaka przez tel i po sprawie...Po tym co powiedział, to ja oczekuję przeprosin...

Witam

Roszpunko wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maksio słodziutki:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
Tylko męczyłas się biedna tyle godzin,ale najważniejsze,że już po.

Ilonka ja urodziłam punkt 14.00:)

Lori przy wczesnej ciąży też brzuch boli jak na @ więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam i ja! tylko na chwile wpadłam zobaczyć jak sprawy wyglądają i uciekam bo muszę na miasto wypad zrobić a w taka pogodę będzie ciężko. no ale muszę

Roszpunko gratulacje kochana! Maksiu jest cudowny! Troszkę się pomęczyłaś ale jaka nagroda. Odpoczywaj teraz a potem wpadaj z relacją z porodu

lori za ciebie trzymam mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&. mam nadzieję że ten ból to na plusik. ale cicho sza czekamy do jutra

dziama
jeszcze karola i axa a potem ja mam rodzić. aaaaaaaaaaaaaa jak to już niedługo. pomału panikuję. mam już łóżeczko w sypialni więc wkleję wieczorem fotki.

losiczka twój dzien blisko. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

teraz was opuszczam. będę raczej pod wieczór dopiero. MIŁEGO DNIA KOBIETKI

Hallo Kochane!!!
Roszpunko Kochana Nareszcie Po!!!! Gratuluję Ślicznego Synka!!!!!
Ilonko podziwiam twojego powera!!! Niezniszczalna jesteś normalnie!!!!
Kasia&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was!!!!!!!!!!!! I nie denerwuj się, jesteś pod opieką, więc nic się nie stanie!
Ja wczoraj myślałam, że umrę! Tak duszno! Dziś ma być tak samo!!!!
Miłego dnia Kobitki!!!

Ja jestem bylam na bilansie 2 latka z mala ufff juz wrocilam bo takie zamieszanie robila ze hej ;p

ilonko jesli caly dzien meczyly ja skurcze no to by byl caly dzien ale moze nie bylo tak zle :) najwazniejsze ze maly juz jest caly i zdrowy :)

kasiu kciuki zacisniete :)

O nie nie Karola! Mi się jeszcze nie spieszy, 30 mam wizytę u lekarza odnośnie CC, jak sie mała nie odwróci, i życzę sobie wytrzymać! Boję się, że wody odejdą, albo szybko się zacznie i będą próbowali pośladki mi wycisnąć
shocked.gif
Zresztą fotelik kupujemy po pierwszym, więc się spieszyć nie będę
biggrin.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry