• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Roszpunka GRATULACJĘ!!!!!!

ale mi się dziś nie chce w pracy siedzieć:-(:-( taki piękny dzień... posiedziałabym na słoneczku, a najlepiej pospała... bo jakaś śpiąca jestem.

miłego dnia:tak::tak:

sylwia napisała ze jak wróci do domu to opiszę poród bo wiele by gadać......także nie wiem czy miała to znieczulenie czy nie...... no ale skurcze to Ona miała juz od wczoraj rana także chyba cały dzień ją męczyły bo po 21 miała co 4 minuty juz.....także czy ja wiem czy tak szybko urodziła...........:baffled: najważniejsze ze juz ma to za sobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

|U mnie cudna pogoda zapowiadają ponad 30 stopni.....pranko wstawione , potem jeszcze pościel........ wystawie Jasiowi moze basenik to sie popluska dziś ;-)

Cześć dziewczyny,
ja mam dzisiaj wolne bo odrabiam za środę a pogoda taka cudowna, chyba cały dzień spędzę na działce :)

Roszpunka,Marysia
- bardzo bardzo mocno was ściskach, bardzo dzielne byłyście a dzieciaczki są przesłodkie, prześliczne...do wyprzytulania i wycałowania. Bardzo się wzruszyłam jak zobaczyłam wasze dzieci bo gdzieś tam pamiętam całą wasza ciążę od momentu starań a teraz mamy taki piękny finał :-)

Serdeczne gratulacje!!!

dziewczyny mój organizm zwariował już do reszty :angry: ... jak mi się uda dodzwonić do przychodni to bym sie chciała wybrac do gina

losiczka - ja też miałam odstawiać duphaston, wczoraj mialam brać ostatni dzień, godzinę myślałam czy go brać dzisiaj czy nie, jednak na wszelki wypadek wzięłam :dry: ... normalnie gąbka z mózgu

Ostatnia edycja:
Jupi ::):):) GRATULACJE Maksio piękny :) ale sie cieszę proszę miała Roszpunka z Ilonka rodzić a tu z Marysią się zgrały :) teraz Karola i Agnes chyba no nie?
U mnie dziś grzeje nieziemsko ale jakos po tych dniach chłodu zupełnie mi to nie przeszkadza. Mam tylko nadzieję że w sob będzie chłodniej bo idę na tą Pielgrzymkę a w taki skwar źle się idzie no i oby mnie jeszcze nie zalało na tą sobotę. Będę o Was pamiętać w drodze kochane :*

Miłego dnia dziewczynki

edit
Kasia es - kochanie pamiętam dziś o Tobie, będzie dobrze:*
ciekawe jak tam Justyna i Katrina i chłopaki wie ktoś coś?????

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry