• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka :)

chłopaki pojechali do babci, a ja pospałam... byczę się i objadam lodami :p

Dziama hehe no u nas często jakieś spotkania, impry itp. choć ja teraz kiepska do imprezowania..łóżko moim przyjacielem :p
Piąteczka to Kubuś maluch jeszcze :p słodziak i rozbójnik w jednym hehe
nie lubię takich niezapowiedzianych gości :baffled:
Ilona mój się wycwanił, oświadczył mi się w dniu imienin...i teraz się śmieje że ma łatwiej, bo dwie "daty" w jednej i pamięta lepiej:-p
Ania zakupy wymiatają wszystkie, ten misiaczek cudny i pościel bardzo mi się podoba :)
Kasiu dzięki za info :)
wszystko będzie dobrze, jestem z Wami myślami, trzymajcie się
Gosiu :( bardzo mi przykro :(
Karolina no proszę, znów chwali się męża ;-)
Viola brawo dla Antosia!!! :D
MArysiaaaaaaaa Roszpunkaaaa aaaaa mam ciary....
normalnie ryczeć mi się chce :D
Witamy Anetkę na świecie!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Łosiczko może właśnie lutka zaburza tempkę? ja tam kciuki trzymam nieustannie :D
Rozia dla męża

reklama
hej! jestem i ja na koniec weekendu. u nas takie upały że nie daje rady. a tak ma byc jeszcze 2 tygodnie więc nie wiem co to będzie. dobrze że w domu troszkę lepiej ale i tak nic mi sie nie chce

marysia gratuluję serdecznie! anetka super. witamy małą po tej stronie brzuszka

roszpunka ciekawe jak u ciebie? mam nadzieje że Maksiu w końcu się zdecydował.

kasiaes spokojnie kochana będzie dobrze. myślami będę jutro z Tobą. to dla dobra dziewczynek więc dasz radę

viola
no Antoś to grzeczniutki chłopiec. masz juz za soba jeden etap. teraz czekamy na fotki z chrztu

ilonka spóźnione ale serdeczne życzenia imieninowe. samych słonecznych dni kochana i spełnienia marzeń
aha dane do tabelki. wizyta następna 4.09

karola
jak dobrze się czyta takie pozytywne posty twoje. ładuj te akumulatorki. a mąż chyba przejrzał na oczy. tak trzymać

losiczka
ty się nie załamuj ta temperaturką. jest i będzie ok. tylko jeszcze 2 dni niepewność. &&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry