• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
będzie dobrze kochana. jak leżałam w szpitalu po stłuczce z w ciąży z madzią, to była na mojej sali dziewczyna, której założyli szew - nie pamiętam już w którym tygodniu- mówiła, że nie bolało, tylko trochę przy zdejmowaniu. I wyobraź sobie po zdjęciu szwu zamiast urodzić to jeszcze dwa tygodnie siedziała w szpitalu, latała po schodach i cuda wianki wyczyniła, a poród miała koniec końców wywołany bo mała sama nie miała zamiaru wychodzić- więc spokojnie

karola ponumeruj!!!!!!!!! będzie się bała, bo mimo ograniczonego umysłu kapnie się, że coś tu nie tak hi hi. no i przy okazji małą podłość zaliczysz, a w razie pytań powiesz, że chcesz wiedzieć na bieżąco ile zostało bez liczenia

KAsiu będzie dobrze kochana. Zaszyja Cie :-D potem odprują he he i coreczki będą siedzieć przy cycu :-D Trzymam kciuki żeby nie bolało!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mojego m kosmici oddali :crazy: bo zachowuję sie dzisiaj :no::no::no: on chyba nawet w niedzielę musi pracować:dry:

Piąteczko,Karolciu :-)

A Roszpunka rodzi???

hej dziewczynki wróciłam ze sklepu leje się ze mnie :angry::no::wściekła/y:
Kasiu będzie dobrze zobaczysz nic się nie bój zacerują cię i będzie wszystko w porządku :tak: to dla dziewczynek a poza tym to się często zdarza w ciązy bliźniaczej tak że spokojnie bo to bardziej pomoże

dziewczynki co z tymi chłopami :szok:pogięło ich czy co ech

Karola ciesze się że odpoczywasz od tych padalców wszystkich no i mężuś sie stęsknił ;-);-);-);-)

reklama
ja tam na swojego nie zwracam uwagi jak ma się nawet ochotę wykrzyczeć to niech krzyczy- zdrowszy będzie- a po mnie jak po kaczce woda- a jak narozrabiam i ma rację to mam swoje hi hi sposoby mimo, że "strachu" serce w du...e. Mój ma najgorszy z najgorszych sposobów na karę-potrafi wzbudzić w człeku poczucie winy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry