reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cześć dziewczynki!
Ja podobno jutro mam mieć ten zabieg... Wiadomo, że na 100% to będę wiedziała już po wszystkim... Póki co mam magnez w kroplówce no i każą mi jak najwięcej leżeć... Staram się myśleć pozytywnie i to mi trochę pomaga.

Roszpunko, gratuluję, Maksiu cud miód i orzeszki!!! Niech zdrowo rośnie mały aniołek!!!
Lori, gratuluję po cichutku tych II i trzymam kciuki, żeby teraz już było wszystko dobrze!!!
Viola, może spróbuj włożyć palec do szklanki z lodem, na ile zdołasz wytrzymać, to może opuchlizna troszkę puści, a potem spróbuj mocno namydlić i pod wodą ściągnąć...
Agnes, śliczne łóżeczko!

Przepraszam, że wszystkim nie odpiszę, ale leżę pod kroplówką i piszę jedną ręką.
Przesyłam podwójną porcję różowych wszystkim potrzebującym:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
No teraz już zaczynam, bo jak obliczyłam tak wstępnie ile nas to wyniesie, to stwierdziłam,że trzeba powoli kompletować wszystko... Mam nadzieję,że siostra załatwi mi ubranka jakieś, bo ma znajomą, która ma 3 córki, także jest szansa :-)

no i zostawić Was na chwile i fluidki zgarnięte mam sprzed nosa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

a ja polatałam troszkę za dokumentami wlazłam na pocztę trochę kasiurki zostawić i tyle z zakupów bo się mały zaczął wydzierać

Witajcie dziewczyny

Roszpunko GRATULAJCE :)

Dziewczyny mi dziś głowa pęka,niedługo wybuchnę...mąż chce drugie dziecko,teraz,zaraz,nalepiej już...a Ja nie wiem czy teraz...
Mąż ciągle powtarza że ma już ponad 30 lat że Alan ma prawie 6 i że mamy wszystko czego potrzebujemy i nie ma na co czekać...a Ja mam głąb myśli w głowie
baffled5wh.gif

Idę cappucino zrobić !

Piąteczko,żebyś i Ty nie była pokrzywdzona :-):-):-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeszcze ktoś się pisze na dziewczynkowe fluidki ??
:-):-):-)

Aga a jakie masz wątpliwości?? Co Cie powstrzymuje ??

Rozia no co racja to racja, tak na raz zaszaleć to wydatek ho ho:tak: lepiej sukcesywnie zbierać i kompletować:-)

Kasia_es trzymaj się dzielnie kochana.... wszystko będzie dobrze :-)

Piateczko to nie poszalałaś:tak: ehhh

Agnieszka nie zastanawiaj się:-) tylko działaj he he

Ja muszę się za robotę wziąć a mi się nie chce:baffled::baffled:

Aga a jakie masz wątpliwości?? Co Cie powstrzymuje ??

Rozia chociażby praca.Muszę mieć przepracowany rok na kontrakcie aby po roku być "nie tykalna" że tak powiem,bo wtedy jak im powiem że jestem w ciąży to nic mi nie zrobią.A rok minie dopiero 3go stycznia także rozmyślam nad prawem jakie tu jest...

Róża heh...:)

witam Kochane! wróciłam z wakacji,było super szkoda ze tak szybko zleciały!!! no i na dziendobry szefowa oznajmiła mi ze bierze urlop na 2 tygodnie i wszystko spada na mnie,a połowa ludzi jeszcze na urlopach:baffled:... wiec witam sie tylko i jak znajde chwilke to postaram sie nadrobic,a nazbierało mi sie troszke...może jakieś streszczenie:happy:...teskniłam za Wami dziewczynki,buziaki dla wszystkich!

reklama
agnieszka- ja wychodzę z założenia że jeśli choć jedna osoba w związku ma wątpliwości to trzeba poczekać i dojrzeć do tego czego się pragnie. z drugiej strony jeśli będziemy za bardzo analizować to ciągle będzie coś przeciwko. nie jest łatwo podjąć decyzję, ale trzeba się z tym na spokojnie zmierzyć. życzę dobrej decyzji.

masz rację!
Myślę że oboje dojrzeliśmy bo wiemy czego chcemy.Bardziej nurtują mnie sprawy zawodowe itd.ale tak jak piszesz że zawsze będzie coś przeciw...chyba muszę na spokojnie to przemyśleć.

Do góry