reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja bylam na zakupach I w drodze powrotej odebralismy nasza choinke od znajomych :) nameczylam sie niesamowicie...teraz maz dba o nawyki zywieniowe kupil brazowy chleb mleko sojowe...nad ranem jak nie moglismy spac zamowilismy na ebay'u urzadzenie do gotowania warzyw miesa I ryzu na parze! Bo zdrowiej :) oszalal facet :D

reklama
Ada no to wesoło u Was- super! :tak:
Buziaczki dla Dziewczynek :*
Fajnie, że Lilka taka radosna :-)
Oj, to będziesz miała pierwszoklasistkę, ciekawe jak będzie się Julce podobało w szkole ;-)
A Zumba i Latino pewnie dają Ci powera, co? :blink:

LiLuu mój jest grzeczny :-p

Bashi bardzo ładnie, że mąż tak dba o Ciebie :tak: Czyli zdrowe odżywianie czas zacząć :-)

LiLuu sprawdzam czujność :-D

O proszę, wracają dziewczynki na stare śmieci- jak miło :tak:

Ewirut ucałuj Bartusia :-)
Już prawie 4 miesiące ma :szok: Rety, jak ten czas zapinkala...
Ciekawy świata to i nie śpi ;-)

Jestem i ja... Byłyśmy z Bianka i z moja siostrą na zakupach... Miałyśmy kupić kurtkę do auta i buty dla Bianki, a w końcu kupiłyśmy tylko 1 książeczkę, którą Bianka sama sobie wybrała i pajaca do spania :-) A padnięta jestem niesłychanie... Muszę chyba skoczyć po piwko dla relaksu :-)

Paula oj dają powera i zdecydowanie się lepiej czuję.Kontakt z ludźmi i trochę czasu dla siebie choć nie powiem okupionego potem :-D
Dziewczyny musicie odblokować mi od nowa wykresy bo niestety sobie zapomniałam hasła :wściekła/y:
Rozia zazdroszczę piwka ja nie mam z kim wypić bo mój chory coś zapodał sobie herbatkę z prądem i nim wróciłam się ululał :szok: i trzeba samej siedzieć :sorry2:

reklama
Do góry