reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczynki ja tylko a chwilkę przywitać się

po pierwsze Lori nie wiem co powiedzieć po prostu jedyne co mogę to być z tobą myślami :(:no:

Katy dobrze że nasionka w porządeczku :tak:teraz tylko czekać na tę klinikę oby się udało jak najszybciej

Ilonko Roszpunko Karola Marysia wasze dzieci są prześliczne można je schrupać :tak:

Piąteczko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

Losiczko super torebki naprawdę

Kasiu trzymam kciuki za maleństwo na pewno będzie dobrze bo musi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i oczywiście za ciebie też jak najbardziej :*:*:*:*:*

niestety więcej nie pamiętam :( tak to jest jak się ma budyń zamiast mózgu :wściekła/y:

i dziękuje wszystkim za pamięć :) ale w pracy niby fizycznie się nie przemęczam ale psychicznie to już inna sprawa przerąbane normalnie te zmiany mnie męczą ale co zrobić jak tak musi być

Pozdrawiam was wszystkie bardzo gorąco :*:*:*:*:*:*:*

reklama
ilona,odkładałam go od początku i fajnie spał. ale jak dostał ten katar i nie mógł oddychać w nocy to zostawał z nami, bo to odciąganie, to karmienie... Teraz mam za swoje!:zawstydzona/y::crazy:

Wysłałam książkę. Dajcie znać czy doszła.

Ostatnia edycja:
Aniu jeszcze chwilkę i koniec z tymi nerwami, praca itd .... :tak: a Jak tam Piotruś ?? kiedy bedzie miec ten zabieg ???????????????
Roszpunka, moze sie oduczy jednak z czasem :tak::tak::tak: warto spróbować ...... i np jak Rozia pisała .... jak bedzie bardzo płakać to brać na ręce pogłaskać i odkładać ....... no kombinuj kochana aby było dobrze :-) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a Ty jak sie ogólnie czujesz ??? wszystko dobrze zagojone ?? kiedy sien wybierasz na kontrolę ???????????????
zaraz luknę na pocztę ........

aaaaaaaaa Karolinko daj czas męzowi , początki są zawsze cięzkie,, pamiętam ze mój m z Jasiem tez czasem jęknął ze palę światło itd w nocy.........a teraz jest zupełnie inaczej,... czasem to nawet nie słyszy ze wstaje....... :tak::tak::tak: jakby nie było Jagódka zawojowała i przekręciła w sumie całe Wasze życie do góry nogami ......czas ...tylko czasu potrzebuje aby przywyknąć....mam nadzieje ze jednak Jagódka szybko bedzie przesypiać całe nocki :D :-D:-D:-D

Lori :-:)-:)-:)-:)-( Boże jak mi przykro............aż brak słow......... naprawdę wierzyłam że teraz będzie juz tylko dobrze.Trzymaj sie i daj znac za jakis czas nie uciekaj od nas. Prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczynki z tymi przespanymi nockami jak dzieci studiują
:-):-):-) to nie jest tak jak myslicie. Ja mam dorosłe dzieci i nie jedna nockę liczyłam barany jak byli na imprezie :sorry: jak zdawali prawko :sorry: zaliczali egzaminy. Oni spali a ja liczyłam barany:cool2::cool2::cool2: Taki juz zywot mam :-):-):-)

losiczko, wiem wiem że już do końca życia będziemy się tak zamartwiać:-D Chciało się mieć dzieci to teraz trzeba ponosić konsekwencje;-):-D A i tak nie ma nic piękniejszego niż uśmiech maluszka:tak::happy:

kurcze nie mogę nadal dojść do siebie ........ biedna Lori ........ :-:)-:)-:)-:)-( :-(płakać mi sie chce znów.......... teraz miało byc tak pięknie juz........... :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

dziama , biapl, roza, katrina ????????????????????? halo ...........

dzieci śpią ............ biorę się za szydełkowanie :-) :-)

reklama
Lori tak mi przykro:( brak słów:( trzymaj się kochana

Kasiu u nas na czerwcówkach dziewczyna urodziła synka 850 gram nie pamiętam w którym była tygodniu ale mały ma teraz 5 miesięcy i 3 tygodnie a powinien mieć 3 miesiące i tydzień.Ale co najważniejsze urodziła z tego samego powodu co twoja kuzynka dziecko nie rosło w brzuszku. Teraz Julcio jest bardzo żywym wesołym i zdrowym dzieciaczkiem, także trzeba b yć dobrej myśli:) Kciuki za maleństwo i dużo siły dla kuzynki. A ty też dużo wypoczywaj i wpadaj częściej dawaj znać co u Hani i Ali:)

Roszpunka Ilonka czy mówicie o książce Trcy Hogg?

Piąteczko dobrze,że nóżka lepiej bo gips to żadna przyjemność.

Antoś trochę pokasłuje:(

Do góry