reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Aniu my kobity juz tak mamy ze zawsze chcemy czegos wiecej:tak::tak::tak:
Paula to zadna tajemnica :-)jako jedna z wielu Polek pracujacych w Uk po latach tulaczki skonczylam na myciu kibelkow :-D:-D:-D.....tzn domow byl jeden glowny argument za........kasa

reklama
Katy a czy to ważne jaką pracę wykonujesz???????????????????????????????????????? nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ważne że wszystko co masz to masz dzięki waszej ciężkiej pracy a czy myjesz kible czy siedzisz w biurze to nie ma znaczenia powiem ci że od ką wykonuje pracę biurową wiem jak bardzo ci ludzie są bezużyteczni :-p ja już wolę kible myć

ogladam "ciacho" po raz setny ale i tak sikam po nogach :-D:-D
"śpieszmy sie kochac męzczyzn, tak szybko,,,,,,,,,,dochodzą " hahaha :-D

ale i tak karolek wymiata hehe :-D

chciałam życzyc slodkich snów , bede jutro :-D
Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
LiLuu ma 100% racji :-) moja mama też dłuuugie lata sprzątała, ale nigdy niczego nikomu nie brakowało, bo ciężko pracowała na wszystko za co jestem jej ogromnie wdzięczna :tak:

ilona24 może Pawełek pożyczy Ci pampersa ? potpytaj go
;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobranoc Ilonko ja teraz sledze losy Na dobre i na zle:-)
Aniu Paula dokladnie:tak: .....ja juz przerabialam prace w firmie kateringowej, prace w spozywczaku i nawet kafejke ale teraz pracuje sama dla siebie i nie dosc zem sobie szefowa:tak: to jeszcze dobrze zarabiam a za lada sklepu czy w biurze dostalabym polowe tego co mam teraz :tak:......jak zaspie to nikt mnie nie ochrzani, jak sie zle czuje poprostu nie ide, wakacje sama sobie wyznaczam a sa ludzie ktorzy ta prace naprawde doceniaja:tak:....jak np moj pan do ktorego chodze 3 x w tyg a na swieta Bozego Narodzenia dostalam bonus w kwocie 400 funtow i olejek do kapieli za 45 funtow .....zyc nie umierac :-D:-D:-D

KatyB najważniejsze, że jesteś zadowolona :-) i jeszcze jakie prezenciki Ci się przytrafiają fiu fiu :-D

ja jeszcze zapomniałam dodać, że moja mama robiła to głównie ze względu na mnie, bo chciała mi poświęcić jak najwięcej czasu, tak więc poszła- zrobiła co miała zrobić i po 4-5 godzinkach wracała... a gdyby miała pracę w normalnym systemie, to jak wiadomo byłoby z tym gorzej :tak:

Paula a lania chyba dawno nie dostałas po dupsku co ????? tak sie wyśmiewać z koleżanki :-p:-D
a co tam .... zwine mu bez pytanie bo juz spi,,,,jutro bede sie spowiadac z tego ...moze dostane od niego rozgrzeszenie :-D

ilona24 bij mnie bij hahahaha :-D
jak śpi borocek malutki to pożycz, najwyżej jutro Ci uszka wyskrobie za to :-)

edit.: spierniczam przygotować się do zdania zmiany :-p
będę po pracy jak trochę się ogarnę :-D o ile nie będziecie jeszcze zapuszczać komara ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry