reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

23904_10151280171921796_1612450025_n.jpg hahhaha polałam sie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziama na spontana najlepsze wypady są :tak::tak::tak:
Paula daj linka do tej glinki :D PLIIIIIIIIIIIS :-):-):-) chłopaszki moje grzeczni ........... nawet ten największy tez :-D:-D:-D:-D

NIe mówiłam Wam ale jak była tescxiowa w niedziele wycałowac synusia na urodziny to nie mogła sie nachwalić Pawełkiem . ze taki grzeczny, ze sie do każdego uśmiecha , jest taki radosny ....... i nagle tak spojrzała na mnie .. i powiedziała ze Papi to największa moja nagroda za wszystkie cierpienia .......... A ja myslałam ze sie poryczę :sorry2: NO ale przeciez to prawda, to mój wspaniały aniołek jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIe zamieniłabym Go nawet i na 2 dziewczynki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

Małami dawaj, dawaj do mnie ............:-D

Ostatnia edycja:
reklama
dziama ja miałam weekend ciut burzliwy- nie wiem czy byś chciała taka wkurzoną zjawę ogladać

katy ja juz pędzę- u mnie niestety wyżera dopiero w sobotę

i co jeszcze to ja miałam napisac skleroza??????

a zrobiłam sobie tego pilinga z kawy malami i super kurcze

malami a mnie właśnie cosik ta clarena nie podchodzi

właśnie siedzę z zielona na pysku i wygladam jak żaba w sadzawce- ale ściąga

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piateczko mi narazie pasuje ale zobaczymy,generalnie ja mam problem z kremem tzn z dobraniem kremu do twarzy masakra normalnia :zawstydzona/y: ,a co do peelingu to widzisz prawie sama natura heheheh :-D

malami bo ja nienawidze niczego co się ciągnie jak gluty albo wchłania Bóg wie ile- a po tej kawie miałam takie uczucie nawilżenia

ja z tej clareny to miałam takie sorbety pachnące- chyba z clareny- leżały i straciły wazność

Dzień dobry :-)

Ja już po pierwszym daniu :-) Dziś był krem z dyni był :-) Pierwszy raz robiłam i jadłam i nawet dobra wyszła :-)

Malami daj znać szybko po wizycie :-) A co do peeleingu z kawy to ja na paszczę robię, bo też mi kiedyś koleżanka o tym powiedziała i też barzdo lubię :-)

Pamela przykro mi , ale trzymam kciuki,żeby ten cykl był ostatni :-)

Katy ja miałam wczoraj robić te placuszki, ale już byłam tak objedzona,że by się nie zmieściły, więc dziś zapodam :-)

Ilonko ale tą glinkę z bielendy, to powinnaś dostać w większości drogerii... Także popatrz sobie :-) I co do tego odbierania urody przez ddziewczynki, to u mnie się nie sprawdza, bo nic mi nie wyłazi na paszczy, a ludzie mówią, że wyglądam dobrze i że ciąża mi służy :-) No chyba,że kłamią w żywe oczy:-D:-D:-D

No i tyle zapamietałam... Idę drugie danie robić Gwiazdy :-)

Piatalku ja tez nie lubie wynalazków dlatego ta kawa mi pasuje i masz racje nawilża :tak:i ogolnie przyjazna dla skóry,proste domowe sposoby są dobre hehe,jak jeszcze bede miala jakies newsy w tej dziedzinie napewno dam znać :D
z clareny mialam jeszcze peeling cukrowo kawowy ale strasznie tłusty był ,generalnie fajna skora po nim była ale ciezko było go spłukać a jak moj chłop sie nim napilingował :szok: zostawiał slady bosych stop pozniej wszedzie heheheh a ja przez tydzien podłogi doprowadzic do porzadku nie mogłam bo cholerstwo było tak ciezkie do zmycia hehehehe

Rozia dam znac dam :tak: ide to tej mojej i licze na szybką drożność :-D

Ostatnia edycja:
reklama
a zapomniałam- oglądałam właśnie zaległego X factora edycję amerykańską- britney spears jaka ma paszczę wstrętna jak się przyjrzeć

Do góry