reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonka sliczna czapeczka
Viola .....żyje, żyje
Agnes ale Olus szybko rosnie
Piateczko no juz pora żeby te szkraby zdrowiały .....wakacje tuż, tuż a koszulka the best
Paula swiat jest maly wiec kto wie moze sie znacie
Ada co to jest ta pokrzywka???
Sylwia widze ze rodzinka w gotowosci do pomocy......oj szkoda gadac
Dziama musialbyc foch bo zyc w takiej nerwowce nie latwo
Jane my tez tajniaki towarzyskie zawsze sie pojawiają....czy też podkołderniki jadowite
lori fajnie ze sie pokazalas ja co prawda z powodow rodzinnych czesto tu nie jestem ale jak by co to pisz

Zaraz wejde na g i nadrobie:tak:
bo troszke mam zajec......lece jutro do Pl :-)
Tak mnie wzielo i kupilam bilet powrot w piatek

Jane a kiedy wracasz do Rz?

reklama
katy wracam w niedzielę... idę m zmolestować ale czarno to widzę bo się biedak nadwyrężył dziś przy aucie... coś go choróbsko rozkłada:-(
dobranoc dziewczynki

Jak bys przejezdzala kolo mnie to dzwon :-).....matko mam tyle do zrobienia jeszcze jutro o 12 w pludnie startuje na lotnisko a bede dopiero wieczorem w domciu:-)

dzień dobry dziewczynki

lori przepraszam jesli Cię uraziłam- ale to był żart niewyparzonej mojej gęby- nie gniewaj się, bo nie było w ty ani odrobiny złośliwości- wręcz przeciewnie

miłego dnia

reklama
Jajecznice miałam 2 dni temu ale jakoś nie przepadam odkąd jestem w ciąży w ogóle mało jedzenia mi "wchodzi"

Lori jak tam nocka :D:D:D

Do góry