reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cześć dziewczyny,
ja tylko na szybko wpadam napisac że żyję. Bylismy całą rodzinka na kilka dni w górach pojeździć na nartach, tzn wszyscy jeździli a ja bidna marzłam. Przyleciała siostra z całą ferajną to chociaż się nagadałysmy. Jutro lece na szybką wizyte na NFZ bo kazał mi sie zgłosić po 10 dniach wtedy co bylam z przeziebieniem a to juz ponad 2 tygodnie minęły. Boje sie jak jasna cholera bo od kilku dni nie mam mdłości i generalnie nic nie czuje. Gdyby nie brzuchol to bym nie wiedziała że w ciąży jestem. Jestem autentycznie spanikowana i chyba dzisiaj nie zasne, ale jak mam usłyszec znowsu cos złego to wole teraz niz jak pojade na genetyczne.

jutro jeszcze mam urlop wiec sobie wszystko na spokojnie nadrobie :tak:

reklama
Agnes, to życzę, żeby ząbki jak najszybciej się przebiły (a z tego, co piszesz, to już tuż tuż) i żebyś miała w końcu chwilę oddechu! O matko, właśnie sobie wyobraziłam ząbkowanie x 2!!!
Roszpunko, niestety przez pobyt w szpitalu musieliśmy przełożyć rehabilitację i dopiero jutro startujemy, więc nie wiem jeszcze, jak to będzie wyglądało. Skonsultowaliśmy dziewczynki prywatnie u (podobno) najlepszej pani neurolog we Wrocławiu i ogromny kamień spadł nam z serca, bo pani była pod wrażeniem, jak dobrze dziewczynki się rozwijają. Zakazała nam stosowania metody Vojty, co do której i my mieliśmy obiekcje, więc obie dziewczynki będą rehabilitowane metodą Bobath.
Lori, to kciuki zaciskam i wierzę, że wszystko będzie ok!!!

Ostatnia edycja:
Hejka:)

Ilonka pchacz był wystawiony za 65 a kupiliśmy go za 6o. Tzn dziadkowie kupili hihi bo to oni wyłożyli kasę:) Chyba dobra cena bo jak patrzyłam na allegro to z przesyłką zawsze wychodziło minimum 70 a pchacz wygląda jak nowy i działa:) Patrzyłam na te pościele i są super a najbardziej podoba mi się ta w kropki:) Rybki super i niebieskie też tam pływają więc dla chłopca też by mogła być:) Mi bardzo podobają się pościele z ikei,ale na razie nie kupuję bo ja mam 5 zmian pościeli po bratanku i bez sensu wydawać kasę, można kupić coś innego,ale jak zmienimy kołderkę na większą to zaopatrze się w ikei.

Rózia nie wiem czy będzie większy luz hehe ale zawsze lepiej się pocieszać niż dołować:)

Marysiu &&&&&&&&&&&&&&&&&& za Anecię:)

Roszpunka ajjjjj ta miki śliczna:) kubuś też niczego sobie ale miki bardziej mi się podoba:) i autka fajne jak dla starszego takiego 3 latka:)

Losiczka kosmetyczka śliczna zresztą jak wszystko co tworzysz:)

Kasia es zdrówka dla Ali. Śliczne te Twoje księżniczki:)

Dziendoberek :-):-):-)

Dziewczynki ale mi sie klijentka trafiła :-):-):-). Zamówiła 1 torebke :-) 6 kosmetyczek :-) a po wekendzie jeszcze 3 torebki dla córek i mamy :-):-):-) .Dziewczyna z Poznania odbiera osobiście a żeby było śmiesznie 2 lata temu przerabiałam jej sukienki.Dałam wtedy ogłoszenie o usługi krawieckie. I własnie ta dziewczyna była u mnie a potem już zrezygnowałam z tego po tym jak facet chciał przerobic spodnie tylko wtedy kiedy męża nie będzie w domu :baffled::baffled::baffled: o nie nie nie za 10 zł nie chciałam narażać mojej cnoty :-D:-D:-D i rodziny :-).

Moje drogie jak chcecie kupujcie te kosmetyczki przez allegro potem poprosze o piękny komentarzyk ;-);-);-) ale jak dla Was to po 15 zł :-):-):-). A jak chcecie przez bb to dane na priva i wysłane :-):-):-).

Mój mąż dzisiaj w domu :dry::dry::dry: ten to ma życie nic nie robi a mu płacą jakby robił :cool2:.

Miłego dnia i narazinko :-):-):-)

Witam perły :-)
Violuś no to w sumie nie drogo ten pchacz :) fajnie :) my rozpieszczamy a dziadkowie chyba jeszcze bardziej :-D:-D:-D i dobrze !!!!!!!!!!!!!! :-)
Losiczka bosko :) sianka CI wpadnie więcej za jednym zamachem :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) MY sie jeszcze ugadamy z tą kosmetyczką dla mojego m :tak::-):-):-) a dla siebie tez wezmę ale moze w następnym miesiącu :-) haha się uśmiałam z tego klienta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zboczuch , niby ze spodnie do przerobienia a tak naprawde coś innego by chciał przerabiać hehehe

Agnes mam nadzieje ze ząbki szybko wyjdą i OLuś sie uspokoi :tak: Pawełek miał takie górki baaaaaaaaardzo długo wiec ja wypatrywałam tych ząbków długo... ale dopiero sie zorientowałam ze mu wyjdą jak zaczęło go przeczyszczać :tak: czy był marudny ?? nie mogę tego w sumie powiedzieć ... bo nie płakał, owszem pchał wszystko co sie dało do buzi ale smarowałam dentinoxem i było wszystko super :) także mam nadzieje ze i Pawełek ząbkowanie przejdzie bardzo spokojnie jak i Jaś :tak:

Lori kciuki za wizytę !

dziewczyny która z Was ma zamiar sadzać szkrabka do chodzika ???????? domyślam sie ze jest tu więcej przeciwniczek niż zwolenniczek ale chciałam zapytać :tak::tak::tak::tak:
Bo ja juz nie pamiętam kiedy pierwszy raz Jaś śmigał po domu ( coś koło 7miesiąca jak sie nie mylę) i myslę kiedy teraz Pawełka wsadzić :sorry2:

MIŁEGO DNIA !!!!!!!!!! :-):-):-):-)

Dzień dobry :-)

Losiczko po wypłacie zalicytuję, bo jeszcze torebkę sobie u Ciebie wezmę, to za jednym zamachem wszystko będzie :-) A w razie czego uszyłabyś też jakiś inny wzór, jak bym Ci podała ?? Myślę tu o siostrze akurat :-) Bo ja wybiorę coś z Twoich wzorów :-)

Lori na pewno wszystko jest ok:-) daj znać jak będziesz po wizycie i oczywiście trzymamy kciuki :-)\

Roszpunko Bianka zaczyna pokazywać różki, ale takie malutkie :-) w ciągu dnia zasypia u mnie na rękach, ale jak ja gdzieś odkładam, to się budzi i marudzi... A przy mnie śpi jak zabita :-) Mała cwaniara :-) Ale ogólnie rzeczywiście nie mogę narzekać :-)

Miłego dnia kochane :-)

PS. a gdzie Malami ??

Roziu pisz jakby co wsio da sie zrobic :-)

Ilonko bardziej sie bałam o chłopaków o mnie to już mniej ;-);-);-)co do kosmetyczki to sie ugadamy :-)

A co do chodzika to mój Mati śmigał w nim jak w formule 1 :-D pozostała trójca raczki nieboraczki .

Jak cudny ;-) Pawełek sam siedzi to możesz go sadzac choćby na chwilke może zajarzy do czego służą nóżki :-):-):-).

Rozia żeby nie było ze Bianka za grzeczna wiec czasem musi pomarudzić :-D jak to baba :) czasem i bez powodu :-):-):-)

Losiczka chyba wyciągniemy chodzik i spróbujemy ;-) tak na początek chwilkę :) bo o raczkowaniu nie ma mowy :-:)-:)-( :sorry2:

reklama
witam. u nas cd marudzenia. a dzisiaj w pakiecie jeszcze pobudka o 4.20 i koniec spania. teraz zjadł śniadanie i padł a ja nieprzytomna jestem. dzisiaj oczy na zapałki bo nie wiem jak będę funkcjonować. mąż w pracy do 16 więc sama muszę walczyć. do tego znowu pada i wieje więc póki co nie ma mowy o spacerze

roszpunka gdybyś tylko bliżej mieszkała to na pewno bym wpadłą. dzięki za zaproszenie ;-)

lori daj znać po wizycie. wszystko będzie ok. nie zamartwiaj się

kasiaes twoje dziewczynki takie dzielne to i pewnie ząbkowanie łagodnie minie.

ilonka ty mnie nie załamuj że to może z tymi ząbkami jeszcze długo trwać. dentinox mam smaruję ale to mu chyba mało co pomaga.

lecę się ogarnąć bo ja jeszcze w piżamie urzęduję

Do góry