reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
DOSZŁY MNIE SŁUCHY IŻ CZEKA MNIE TUTAJ NIEZŁE LANIE JAK SIE NIE ZAMELDUJE :baffled::baffled::baffled: TO PRAWDA ?????????????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D JAK TAK TO ZASŁUŻYŁAM ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

JESTEM , JESTEM .....zapracowana
ogólnie wszystko super :) m strasznie zadowolony z nowej pracy ..... Pawełek nadal kochany aniołeczek, śpi całe nocki, za nami pierwsza próba w chodziku ....:-D wrażenia jakie są za każdym razem gdy sie Go wsadza pokażę w załączonym zdjęciu na grupie :-D:-D:-D:-D:-D
Jaś zrobił sie troszkę niegrzeczny .. bunt 3 latka ???:shocked2::confused: oby mu szybko przeszło :-D i co więcej ????????? po staremu :-p:-p

Postaram sie nadrobić w wolnej chwili :tak:

Liluu cieszę sie ze niespodzianka sie udała :-D Kasiu dziękuję za współpracę :-):-)

Martuś gratuluję słoneczko .. niech Oliwierek rośnie zdrowiutki a Ty wypoczywaj perło :tak: a fluidki sobie zgarnęłam tak na przyszłość ale te różowe :-p

Losiczko moja kochana

Postaram sie być juz częściej, bo bedzie biedny mój tyłek........:-D:-D:-D

Dziendoberek :-):-):-)

Ilonko no masz szczęscie :-D za meldunek :-D

Ja szyję torebeczke na zamówienie z allegro :-) a do tego mąż w domu :-( fucha sie usrała :angry: bo gościu sobie za życzył więcej roboty za te same siano :baffled: więc do poniedziałku mężulo w domu :baffled::baffled::baffled: jak ja to przeżyję:dry::dry::dry:

Ale dorwałam w końcu truskawki :-p:-p:-p jeszcze tylko kupię lody i mniam mniam bedę robiła :-p:-p:-p

Miłego dnia :-):-):-)

Widze ze wszystkie babeczki od rana w dobrym humorze:-)................a mnie nadak glowa boli:-(..........dobijcie mnie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( PROSZE!!!!!!!!!!!.......byl dzien przerwy i od nowa heja............:dry:

Dzisiaj przyjezdzaja goscie z Pl na 4 dni wiec bedzie mnie malutko, malutko .....:sorry2:

Hello :-)

U mnie taki wiatr, że łeb chce urwać
:szok: a poza tym piękne słoneczko :tak:

Ilonko no nareszcie dałaś znak życia
:szok:
Super, że mąż zadowolony z pracy
:tak:
Hihihi mówisz, że Pawełek zbójuje? No kiedyś wreszcie musiał zacząć
:-p

Katy a może zażywaj to CLO o innej porze?
:confused:

Buziaczki dla wszystkich :*

jeeestem objedzona, po kawce
łazienka też się doczekała dopieszczenia :p

i znów posadziłam zgrabne cztery litery na kanapie :-p

Ilona czyli pięknie do przodu :) super ci się biznesik rozkręcił :-)
buziak dla chłopaków i kciuki za pracę męża, żeby z górki było :)
Losiczka przekichane z tym niewypłacaniem ..
niech moc będzie z Tobą...byle do poniedziałku ;)
Katy biedulko tuuulllle ...i sorki nie dobiję...
trzymam kciuki żeby głowa jednak przestała boleć
Małami dobrze że w domu jesteś, mam nadzieję że szpitale będziesz omijać już z daleka...następna wizyta najlepiej przy porodzie dopiero ;)
Rozia szkoda maluchów :( Mati też miał problemy brzuszkowe-zaparcia, generalnie z brzuszkami ciągle coś, bo jeszcze niedojrzały układ trawienny u takich maluszków
podajesz malej jakieś kropelki?
Lillu ehh szczepienia, serce boli jak dzieciaczka kują.. mam nadzieję że już lepiej i mała nie cierpi
Viola hehe synuś się rozgaduje :)
Matik jak miał jakieś pół roku jak mu źle było to wołał tak żałośnie mmmmaammmmamaaaammamamaaa
ale jak zaczął świadomie gadać, to musiałam sobie poczekać na mama ..łobuz jeden tata baba i różne takie były a mama przez gardełko nie przechodziło :p
ale wiesz...my i tak jesteśmy pępkiem świata dla naszych synusiów hihi :)

nie wiem co jeszcze miałam pisać :sorry2:
ściskam was wszystkie ;)

aaaa fluidkami rzucam, bo ochrzan ostatnio dostałam że zaniedbuję babeczki ;p
prosto od Melki...już dojrzałe, dorodne, wiosenne ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DZień dobry :-)

Ilonko no jak nic Ci sie należy lanie :angry::angry::angry: i nie ma,że boli :-)

truskaffka daję jej delicol i bobotic,bo to to samo co espumisan...Raz jest lepiej raz gorzej... Dziś np. noc był spokojna i Bianka obudziła sie dopiero o 4:30 na jedzonko :-)

My już po spacerku :-) Tzn. Bianka jeszcze dosypia w ogródku :-) Na zewnatrz jest tak fajnie,że żal ją w domu trzymać, a musiałysmy wrócić, bo stolarz miał dzis byc, żeby skończyć tą kuchnie, ale właśnie dzwonił,że mu auto siadło i nie wie czy dzis da rade przyjechać :-( A tak sie cieszyłam,że w końcy zobaczę efekt końcowy :-(

losiczko no wspóółczuje pobytu męzą w domu :-) Ale do poniedziałku już blisko :-)

Miłego dnia :-) Ja idę obiad robić :-)

Witam sie i Ja :)

My tak samo po spacerku , pogoda przepiękna ... troszkę wieje ale tak fajnie przyjemnie :tak::-)
Jasia zabrali dziadki wiec sami z Pawełkiem sobie urzędujemy :) mieszkanko wysprzątane teraz tylko wypastuje parkiet i leniu****e :)

Truskaweczka fluidki zgarniam hihi :-):-) widzę ze u Ciebie dziś porządki , nie przemęczaj sie tak kochana, swoją drogą to TY juz prawie jesteś jedną nogą na porodówce :-p ale zleciało !!!!!!!!!!!!!!!
Pauluś Pawełek tylko sie krzywi na widok chodzika a tak to nadal aniołek :-D:-D:-D
Katka a czytałaś czy dziewczyny mają takie bóle przy braniu clo ?????????? bo to kurcze dziwne... ale oby to był pierwszy i ostatni cykl z clo aby sie udało za pierwszym razem :tak::-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Rozia czyli dziś juz stolarz nie da rady dojechać ???????????????? bo ja bym juz chciała zobaczyć resztę mieszkanka :)
Losiczka miłego szurania .... pomyśl o tych kopertówkach :-):-);-);-) ;-)

Byłam dziś w pepco w poszukiwaniu kurteczki dla Pawełka na wiosnę.... bo czapeczkę chciałam mu zrobić ale czekałam aż kupię kurteczkę i kupiłam taką za 30zł ,. śliczne ma kolorki :tak::-D:-D fajne też są dresiki ,, też mu kupie ze 2 na wiosnę :) dresy po 20zł :tak:

Zdjęcie3872.jpg

Zdjęcie3874.jpg

reklama
Drugi spacer zaliczony :-)

ilonko no niestety juz nie dojechał i nie wiadomo czy jutro będzie :-( czekam na info od niego... ja też sie już nie mogę doczekać końcowego efektu :-)

Katy już się nie moge doczekać tw2ojej próby, bo ja czuję,że się uda za pierwszym razem :-)

Do góry