reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Melduję się :-)

Aduś no właśnie do mnie zaglądała wczoraj Wiosna nieśmiało z samego rana, ale coś ją wystraszyło i wróciła Zima :szok::szok::szok::-D:-D:-D

Miłego Dnia Babulce :*
Ja wieczorem wybywam na ploty do przyjaciółki ;-) ale puki co jestem i czuwam :-p

reklama
Jestem jeszcze na chwilę! Ja też skomentowałam a co tam.... mam gest :-D

Marysia też mam taką nadzieję :tak:

Paula byłabyś elegancką pogodynką im się sprawdza na chybił trafił a pomysł z wyglądnięciem przez okno w celu ustalenia pogody i tak się bardziej sprawdza:-D:-p

U nas coraz bardziej sypie szef był i pojechał a za 30 minut do domku i odezwę się dopiero w poniedziałek bo jedziemy do babci w góry nie przewiduję tam dostępu do neta

Dzień dobry dziewczynki...

My dzxis dzień z przygodami mamy... A konkretnie pojechaliśmy złożyć papiery o becikowe, ale nie dojechaliśmy, bo nie było gdzie zaparkowac i jak tak kilka razy pojeździliśmy po uliczkach,to w końcu zrezygnowaliśmy,, bo m się na szkolenie spieszył... No i tak się spieszył,że najpierw auto lekko zarysował, a później urwał lusterko... No i trzeba było szukać mechanika, który nam to dziś zrobi, bo w niedziele rano do teściów ruszamy, a to 250km... No i jeszcze trzebabyło kupic lusterko... Generalnie przygód a przygód... I Mała dalej ma ta wysypkę... I chyba ją to swędzi, bo marudna od wczoraj jest :-( Za to my wczoraj z m mieliśmy wieczór we dwójkę :-) Mała poszła spać, a my winko moje ulubione zapodaliśmy i wieczór we dwoje :-) I wróciłam do normalności :-);-):-) Może to tak dzis m rozkojarzyło :-D:-D:-D

Truskaffka no to czekamy na poniedziałek grzecznie :-) Ale dawaj znać przez weekend,żebyśmy wiedziały,że jeszcze na prodówkę sie nie wybierasz :-) A jakby jednak Amelka zmieniła zdanie i nie chciała czekać do poniedziałku, to tez daj znać :-)

Ada no to czekamy na wieści po wizycie u twojej Pani doktor :-) Najważniejsze,że wszystko ok z dzidziusiem :-)

Więcej nie pamietam, ale mysle o każdej z Was :-) Miłego popołudnia :-)

Aduś oczywiście masz 1000000% racji :tak: i chyba pomyślę nad pracą pogodynki :cool2: "dzisiaj pogoda jak na przedwiośnie przystało, będzie słońce, odrobina chmur zwiększająca swoją objętość, możliwe opady deszczu zamieniające się w śnieg z naciskiem na śnieg!" :-D:-D Ogólnie rzecz biorąc, uwielbiam te ich "mapki" na których widnieje: słońce, chmury i przelotny deszczyk :-) i wybieraj człowieku to co masz u siebie :rofl2:

Ada jedźcie ostrożnie- miłego weekendu
:tak:

Rozia no to miałaś szalony dzień, ale jakże miło zakończony :-) warto było rwać lusterka :-D

reklama
Do góry