reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
aaaa i jeszcze mam prośbę :-D:-D
Potrzebujemy DUUUUUUUUUUUUŻO KCIUKÓW ....... a raczej Jaś ;-)
po długim weekendzie bedzie lista dzieci które dostały sie do przedszkola.... mam nadzieje ze Jaś bedzie na niej :tak::tak::tak::tak::tak::tak: bo przedszkole pod blokiem wiec było by cudnie jakby sie dostał ....
co prawda w deklaracji zaznaczyłam 5 godzin pobytu w przedszkolu ale Pani doradziła ze jak da rade to lepiej jak dziecko bedzie dłużej wtedy ma większe szanse na dostanie sie ( w sumie racja, im dłużej tym lepiej, widać ze rodzice pracują itd) takze jak coś bedzie na 7 godzin chodzić :tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Witam
Ja ostatnio też nie mam na nic czasu,najpierw choroba a teraz zaległości w ogarnięciu domu i dzieci.Pogoda super, trzeba korzystać, musimy pochodzić po osiedlu i poszukać jakiejś fajnej huśtawki.
Myślę nad roczkiem, nie wiem jak dużą imprezę robić.
Sylwia u nas nie było alkoholu na chrzcinach i na roczku też nie będzie. Wszyscy przyjeżdzają samochodami .
Ilonka jutri idę szyć lambrekin :)
japoneczka z jakiej dzielnicy jesteś?

Viola ale suuuuuuuuuper...... nie mogę sie juz doczekać ........ bede musiała juz powoli robić zawieszki :-D:-D:-D:-D:-D zaraz Ci pieniążki juz przeleje :-):-):-):-)

LiLuu - u nas na chrzcinach i na roczku był alkohol więc i na 2 latka będzie. Tak w rodzinie było zawsze nie dużo ale jednak był.
ViolaPop - aktualnie wrzosy ale pojawiam się też regularnie na rubinkowie 1 :)
ilona -kciuki, kciuki, kciuki

My robiliśmy roczek tylko dla najbliższej rodziny czyli rodzice moi i męża i rodzeństwo nasze = 16 osób :) Chrzciny były troszkę większe bo zapraszaliśmy jeszcze naszych dziadków to było coś koło 22 osób.

Japaneczka tak a propo to ja sie witam... bo nie miałyśmy przyjemności sie jeszcze poznać :-D:-D:-D:-D:-D:-D
takze mi miło :-):-):-):-):-) ;-);-)

dziękuję za kciuki :-):-):-):-):-)

DZIEŃ DOBRY KOTENIEŃKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MILUTKIEGO I SŁONECZNEGO DNIA ŻYCZĘ !!!!!!!!

MY WYBIERAMY SIE NA MAŁE ZAKUPY Z SIOSTRĄ Z DZIECIARNIĄ :-) BO SZKODA SIEDZIEC W DOMU JAK TAK SIE PIĘKNIE ZROBIŁO :-):-)

CAŁUJĘ WAS WSZYSTKIE I DZIECIACZKI

Witam

:szok::szok::szok:

A ćo tu tak cicho :crazy:

Losiczko gdzie jestes ?!

nie wspomnę o całej reszcie was :-p Co to za wagary ?

ja a propo alkoholu na dziecięcych imprezach mam swoje zdanie i tyle nigdy przenigdy dzieci nie powinny oglądać dorosłych trunkujacych ale to pewnie tylko moje zdanie ,swiata nie zbawie :-p

Milego dnia wam zycze u nas dziś pochmurno :-p:crazy::wściekła/y:

reklama
Helol pisze z tel ,ale ciezko
G zciagal gry na komp i zawirusowal i mam blokade nawt uruchomic nie mogę więc nie wiem kidy zadziala,co za durnota mowic 1000 razy a to i tak nie dociera ,teraz niech on naprawia!!!!!

Pozdrawiam i buziaczki dla Wszystkich :*

Do góry