reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Agusiaks mi tez mówią że wyglądam na chłopaka :-) ja już do moje brzuszka od dawna mówię Tobi, Tobiaszek, tak się przyjęło :-)
Ciekawa jestem czy ginek dziś zajmie się tylko moim moczem i nerką czy zrobi mi całą poniedziałkową wizytę, bo jeśli tak to być może mój skarbuś się ujawni :-D

Powiem Wam że wczoraj oprócz tego bólu to miałam strasznego stresa, bo jak wstrzymywałam ten ból to miałam cały brzuch i podbrzusze obolałe, już się bałam że zrobię krzywdę dzidziusiowi

reklama
Pelna a skad ten bol, Ty wczesniej mialas problemy z nerkami czy jak ze tak Cie bolalo? Trzymam kciuki za wizytke i ujawnienie sie plci :) Super imie dla chlopca :-)

Hej kobietki - Ja własnie na piekłam troszke słodkosci na jutro (oponków), ale dzis juz troszke zjadlam bo nie moglam sie oprzec:-):szok:
Czuje sie swietnie, czasem az sie boje ze cos jest nie tak ze nic nie dolega. Ale wieczorami dzidzia dokazuje tak fantastycznie łaskocze :happy::happy2::happy2::happy2:
pozdrawiam wszytskie kobietki:tak:
Pełna - wracaj szybko do zdrowia!

Pełna wspolczuje problemu z nerkami, oby szybko Ci to przeszło!
Ja po wizytowo, ogolnie rzecz biorac wszystko jest dobrze, dziecko wazy juz ponad 200g, no i ....... znamy plec:)
Zaklad wygralam bedziemy miec córeczke:)siusiaczka na 100 % nie ma.wizyta za 4 tyg.wraz z drugimi prenatalnymi.
Mala slodko trzymala raczki przy glowce jakby sluchala mp3:-)
bb18.jpg

Ostatnia edycja:
ysia gratuluję córeczki! To już druga dziewczynka nam się w tym tygodniu ujawniła :tak:
Zaraz tu jeszcze pełna napisze że u niej też dziewczynka :-)

reklama
Ysia - gratuluję :tak: Niech córa rośnie duża i zdrowa:-)
Pełna - kuruj się, kuruj i nie daj się choróbskom;-)

a my już w domku:-) wygonili nas dziś ze szpitala;-) Ale badania wyszły bardzo ładnie - Zuzik 1197g - co odpowiada 28t6d, a Maciuś 1310 - 29t5d - wielgachny kamor spadł mi z serca :tak:

Do góry