reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pusty pęcherzyk

Zobaczę czy jutro mnie przyjmą na kasę chorych na cito a jeżeli nie to mam dobrego prywatnego ginekologa

reklama
Zobaczę czy jutro mnie przyjmą na kasę chorych na cito a jeżeli nie to mam dobrego prywatnego ginekologa
wejdź na np. Znanylekarz i sprawdź w swojej okolicy lekarzy i opinie. Nie wiem w jakiej miejscowości mieszkasz ale na pewno gdzieś w okolicy znajdzie się ktoś z dobrym sprzętem i opiniami.
Trochę mam wrażenie że szukasz wymówek żeby nie działać, ale tu chodzi o twoje zdrowie i życie więc powinnaś szukać każdego sposobu żeby sobie pomóc. Bo najpierw się szuka tysiąca wymówek żeby nie działać (np że nie masz dobrego lekarza) a potem jest płacz bo już za późno na jakieś działania. To nie jest wejście na Mount Everest tylko kontrola własnego stanu po zabiegu - który de facto nie był wykonany tak jak powinien.

Nie mam wymówek przecież napisałam że mam dobrego ginekologa, który przyjmuje prywatnie od początku prowadził mój stan, i cytuje „jeżeli nie dostanę się na cito, na kasę chorych to mam dobrego gin, który przyjmuje prywatnie”

Nie mam wymówek przecież napisałam że mam dobrego ginekologa, który przyjmuje prywatnie od początku prowadził mój stan, i cytuje „jeżeli nie dostanę się na cito, na kasę chorych to mam dobrego gin, który przyjmuje prywatnie”
Dawaj znać jak i co się dzieje u ciebie.

reklama
Jeżeli zrobili Ci to bez znieczulenia, to sie nadaje do zgłoszenia. Nie wyobrażam sobie, żeby jeszcze gdzieś robili to na żywca. Ja bym się zgłosila do fundacji rodzić po ludzku.
Prawda, choć moje pierwsze czyszczenie właśnie tak wyglądało, na żywca....ostatnie już spałam na szczęście i nic nie pamiętam z tego prócz przygotowania.

Do góry