reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
ja też hartowałam w pierwszej ciąży sutki i też g...... to dało:eek::eek: Pierwszy miesiąc to masakra z karmieniem tak mnie bolała lewa pierś... jak miałam przystawić do niej Igora to płakałam z bólu... potem już było ok:tak:

Dziewczyny jestem na etapie wyboru łóżeczka. Wszystkie, które mi się podobają są w rozmiarze 120x60. To nie za mało? Wydawało mi się, że 140x70 to jest standard ale jak grzebie w necie to większość z tych które mi się podobają są w rozmiarze 120x60? Kurcze akurat myślałam, że z łóżeczkiem nie będę miała problemu bo chce zwykłe białe z szufladą a tu taka niespodzianka.

Dziewczyny jestem na etapie wyboru łóżeczka. Wszystkie, które mi się podobają są w rozmiarze 120x60. To nie za mało? Wydawało mi się, że 140x70 to jest standard ale jak grzebie w necie to większość z tych które mi się podobają są w rozmiarze 120x60? Kurcze akurat myślałam, że z łóżeczkiem nie będę miała problemu bo chce zwykłe białe z szufladą a tu taka niespodzianka.

120x60 to standard i z pewnością wystarczy
, te 70x140 to już raczej dla większych dzieci i bez szczebelków.

Agga, 120x60 to standardowy wymiar łóżeczek niemowlęcych. Igus śpi w nim do teraz:tak: Gdyby nie pojawienie się braciszka to na pewno spałby w nim nadal, a tak to wymieniamy mu na większe:tak:

reklama
Dziewczyny przyszły mi pieluchu tetrowe i flanelowe...
Swoją drogą te tetrowe są WIELKIE! 80x80 wasze tez takie duże? Czy wy je tniecie na dwie części? chyba nie co? bo się popruje..
a drugie pytanie jak się pierze tetre a jak flanelkę? bo strasznie śmierdzą taką fabryką i fajkami i muszę je wyprać bo nie chce żeby mi reszta prześmiardła...tzn chce narazie normalnie w zwykłym proszku wyprac bo tak pod dziecko będę prała w maju /czerwcu , ale nie chce ich zepsuć
A trzecie pytanie takie pieluszki flanelowe to oprócz, że do wózka można użyć to jakie jeszcze mają zastosowanie?:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry