reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pytania i odpowiedzi

Ad.1 Ja kupowałam w textil market a drugie w pepco, jedne są mniejsze , drugie większe - pewnie 80x80. Nie, nie tniemy ;)
Ad.2 Ja prałam normalnie w pralce chyba nawet w 60st, ale można w mniej st. po wyprasowaniu były jak nowe
Ad.3 właśnie jako lekki "kocyk" pod pupę do przebierania, jako zastępcze prześcieradełko, awaryjnie po kąpieli,

reklama
Jakie pytania nie? A mogę to a mogę tamto :-D
Wypiorę dziś w 60 stopniach w zwykłym a później w 90 stopniach w dzieciowym i poprasuje od razu.
No :) A ciuzki popiorę w Maju jak będzie cieplej i jak pomaluje w końcu komodę bo musi z lakieru wywietrzeć;)

ja zacznę prać w ten weekend, pobyt w szpitalu dał mi wiele do myślenia i będę spokojniejsza jak będę miała wszystko przygotowane, dlatego też kończę kompletować rzeczy obowiązkowe;-)

Ania, tetry nie tniemy.:no: Wypierz w normalnym proszku a potem w dziecięcym, jak juz będziesz prac reszte. A flanelka, to do przykrycia w upały będzie lepsza niż kocyk, do wyłożenia w wózku, ja kładłam też na przewijak (najpierw to prześcieradełko na przewijak a na to flanelka), do lekarza do podłożenia, Igor często spał przytulony do flanelki

Moje nie śmierdzą i też wzięłam te mniejsze, nie mam zamiaru pieluchować (no chyba ze na bioderka jak lekarz zaleci) także taki wymiar mi styknie. Narazie nic nie piorę, czekam na przeprowadzkę a potem już polece z koksem.
Zastosowanie flanelki dokąłdnie jak pisze wika :tak:

reklama
Eve no moje śmierdzą okrutnie. Inaczej bym nie prała bo nie chce mi sie na raty...wolałabym wszystko od razu, ale nie mam miejsca w domu a nie chce żeby śmierdziało.
Ja niestety nie zwróciłam uwagi, że są mniejsze i większe i żałuje, że tych mniejszych nie wzięłam, no ale to nic.
flanelką jestem zachwycona:) Wzięłam też dwie mini :)

Do góry