• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
abryz - u mnie po skierowanie to ja muszę iść do pediatry - w szpittalu nie dawali - dali tylko zapis w książeczce :( - a szkoda, muszę też poprosić o to skierowanie na USG bioderek

gosiek czy po naswietlaniu trzeba robic badanie u okulisty? jak tak to kiedy, bo mi nic nie mowili a maly tez byl naswietlany

a co dziewczyny jest dobre na potowki?? bo Olusiowi sie zrobily na policzku? podobno przemywa sie spirytusem.

jak dlugo przemywac pepuszek, gdy juz kikutek odpadl?

agusiaa - po naświetlaniu trzeba robic - tak około 6 tygodnia życia - terminy są na bardzo daleko ( jak chce się państwowo) - więc idziemy prywatnie ( ale też ponad 3 tygodnie musieliśmy czekać)

gosiek dzieki za info, bo nam nic w szpitalu nie powiedzieli... ciekawe dlaczego...
abryz a ten pesel to przysla do domu, bo moj maz sie zakrecil i nie zapamietal jak mu mowili....
W przyszym tygodniu idziemy na kontrole do osrodka , szkoda, ze u nas nie przychodza do domu maluszka skontrolowac....

agusia - my jeszcze przemywaliśmy przez około tydzień - dokładnie tak długo, aż wszystko oczyściło sie ze środka pępuszka ( zalegała tam krew)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry