reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Gosiek ale ja juz nie wiem czy ma czy nie ma, bo je ladnie... spi tez spokojnie tylko jak sie przebudzi to sie tak prezy i placze jakby kupki nie mogl zrobic...
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
nie wiem moja robi 5-6razy na dobe ale sa bardzo rzdkie i zastanawiam sie czy
przypadkiem jej coś nie dolega, a pręzy sie mocno po 10 minutach po jedzeniu i płacze tez nie wiem o co chodzi. macie
coś podobnego jak sobie z tym radzić?
przypadkiem jej coś nie dolega, a pręzy sie mocno po 10 minutach po jedzeniu i płacze tez nie wiem o co chodzi. macie
coś podobnego jak sobie z tym radzić?
heksa
a+t+? dzieki uspokoiłam sie
a co do gazów i herbatki to mam kupiona ale powiedzieli mi zeby jej nie dawac
bo jak zaczne juz takiej małej wspomagac prace jelit to pózniej bedą jeszcze
większe problemy i tak sie boje w przepisie jest 50 ml a ja rozrabiam całość i daje jej jednorazowo tylko 25ml
czy to bez sensu? mozna to normalnie stosowac? bez strachu? ten Plantex
a co do gazów i herbatki to mam kupiona ale powiedzieli mi zeby jej nie dawac
bo jak zaczne juz takiej małej wspomagac prace jelit to pózniej bedą jeszcze
większe problemy i tak sie boje w przepisie jest 50 ml a ja rozrabiam całość i daje jej jednorazowo tylko 25ml
czy to bez sensu? mozna to normalnie stosowac? bez strachu? ten Plantex
Planteż stosuje się os 2 tygodnia życia - więc można bez problemu. I abryz ma rację - mojego jak boli brzuszek to też pomaga to pomaga. Dodatkowo kładę go jeszcze na wyciągniętej ręce na brzuszku. Jeszcze robię masaże brzuszka i uciskanie kolankami dzidzi jego brzuszka ( taki rzeczy mi pokazali w szpitalu jak wtedy miał kolki)
heksa
a jak robicie te wszystkie zabiegi to nie krzyczy jeszcze bardziej??
reklama
heksa
przepraszam za te głupie pytania ale miałam do tej pory spokuj takie coś dzieje sie ok 6 rano i to od dwóch dni,
wiec nie bardzo umiem sobie poradzić jak dotykam brzuszek to wydaje sie mięki,
a jak krzyczy to prostuje nózki i wtedy jest twardszy ale to normalne chyba ze jak cie krzyczy to brzuch napina? Ja
nie umiem tego rozpoznac.
wiec nie bardzo umiem sobie poradzić jak dotykam brzuszek to wydaje sie mięki,
a jak krzyczy to prostuje nózki i wtedy jest twardszy ale to normalne chyba ze jak cie krzyczy to brzuch napina? Ja
nie umiem tego rozpoznac.
Podziel się: