• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

Ja Anię też noszę różnie, czasami bez a czasami w rożku. Teraz jak tak zimno w domu to cały czas w rożku, bo to cieplej. Jeśli chodzi o leżaczek to ostatnio chcieliśmy kupić, ale było napisane, że od 3 miesiąca, więc nie kupowaliśmy i kładę moją cały czas w łóżeczku.

reklama
Olusia to tez roznie nosze... przewaznie w rozku, a czasami bez...
W nocy bardzo ladnie spi i budzi sie tylko ok. 1-szej i ok 4-tej... ale za to w dzien nonstop by chcial byc na rekach i malutko spi...

ja swoją staram sie juz nie zawijac, w rozki a zeby było jej ciepło to kłade ją w becie a jak
nosze to okrywam polarowym kocykiem , ale nie pozwalam jej nosia na rekach aby sie nie przyzwyczaiła.

Qrcze t ja swojego brzdaca nosze albo w ubranku czasem albo jeszcze zawinietego we flanele...eee to moze on marznie ale jak widze ze ma zimne raczki to go zawijam... ::)

No ja tez własnie staram sie tak nie rozparzac Alka ale co do raczek to słyszałam ze nie powinny byc za zimne bo to moze uposledzic krazenie :P wiec staram sie tez zakładac rekawiczki albo własnie dodatkowo owijam w pieluche flanelowa jak ma bardziej zimne niz chłodne raczki.

U mnie w domku jest ciepł ( efekt wymienionych okien) - nawet mmam cały czas uchylone jedno okno - ale jak się robi czasami zimno to zamykam okno i zakładam mu dodatkowy sweterek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry