Boze kochany, toz ja nie jestem sama w takim razie, ja tu widze, ze kazda prawie mama forumowa ma problemy z wysypka pocieszek!!ojej!!!no daje slowo!!JAki to problem,!!okropnosc i w ogolw!!Ja juz nie wiem co pomaga a co nie!!poszlam do lekarza to te konowaly powiedzialy, ze ((przepraszam za wyrazenie, ale to naprawde konowaly angieslkie, w Polske to choc mysla od czego to moze byc, cos tam jednak radza, a tu skaranie bosksie!!), a wiec powiedzialy, ze to po prostu wysypka , ktora przejdzie, prosze smarowc kremem nawilzajacym, ktory nic a nic nbie daje, tak a propo. Odkrylam przypadkowo sudokrem, i faktycznie zadzialakl, ale znowu sie pojawily!!!wrrr!!won krosty od kruszynki, a sio!!!No jak spytalam konowala, a co z dieta,?a ona:to nic nie da, prosze nic nie eliminowac, a wiec co ja mam byc madrzejsza od tych lekarzy wszystkich?kurcze, ja nie wiem co robic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hafsa jest wykrostkowana ponad miesiac :-[