Natka1218
Aktywna w BB
- Dołączył(a)
- 7 Marzec 2008
- Postów
- 72
Dziewczynki mam pytanie może głupie ale ja zbaraniałam. No więc od niedawna gotuje mojej małej i mam pytanie odnośnie kleiku ryżowego albo kukurydzianego.
Więc jak ugotuje warzywka, mięsko i chce do tego dodać kleik ryżowy to jak wy to robicie. Bo ja tak się zastanawiam, moje kleiki są do zrobienia z mlekiem a w przepisach które wyszperałam jest np. dodać 3 łyżki kleiku. To jak mam to zrobić dodać mleka do tego kleiku ale znowu jak dać to mięcho i warzywa tak z mlekiem ma to jeść , chyba tak nie specjalnie. A znowu jak dodam kleik prosto z opakowania bez rozrabiania z mlekiem to da to się zjeść?
Dlatego mam pytanie jak wy dodajecie tych kleiki do zupek.
Więc jak ugotuje warzywka, mięsko i chce do tego dodać kleik ryżowy to jak wy to robicie. Bo ja tak się zastanawiam, moje kleiki są do zrobienia z mlekiem a w przepisach które wyszperałam jest np. dodać 3 łyżki kleiku. To jak mam to zrobić dodać mleka do tego kleiku ale znowu jak dać to mięcho i warzywa tak z mlekiem ma to jeść , chyba tak nie specjalnie. A znowu jak dodam kleik prosto z opakowania bez rozrabiania z mlekiem to da to się zjeść?
Dlatego mam pytanie jak wy dodajecie tych kleiki do zupek.