No tak 1400 ...Tez nie byłam pewna, musiałam sprawdzić. Niemniej to jest chore, bo żeby się załapać to musiałby zarabiać maks 1400 zł, na zleceniu wykonalne. Tną zasięg tego programu jak mogą.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No tak 1400 ...Tez nie byłam pewna, musiałam sprawdzić. Niemniej to jest chore, bo żeby się załapać to musiałby zarabiać maks 1400 zł, na zleceniu wykonalne. Tną zasięg tego programu jak mogą.
Witam W czerwcu kończę studia A na wrzesień mam termin porodu. Orientujecie się jak to jest z ubezpieczeniem moim i dzieciątka w takim przypadku i jakie zasiłki będę mi przysługiwać jeśli do tej pory nigdzie nie pracowałam, a narzeczony zatrudniony jest na umowę zlecenie ?
![]()
Kosiakowe liczą jako dochód jak by chciała się o jakiś zasiłek inny się ubiegać 500 plus nie liczy sieNo właśnie...a kosniaka licza jako dochód do 500 plus ? jeszcze teraz przyszlo mi do głowy ..Chyba nie ?
Na umowe zlecenie nie ma skladek?