reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

moja znajoma ma bugaboo i mialam okazje nim troche jezdzic
swietny w wersji gondolowej ale nie moge przelknac opcji spacerowkowej ( znow kubelkowe siedzonko!) i tych malutkich koleczek

gdybym teraz miala kupowac sobie spacerowke to wybralabym chyba bumblerida z tymi buzkami :tak: chociaz uwazam ze speedi jest muczo podobny
a gondole nie wiem :-)
moze bugaboo albo emaljunge ale tylko nie do samochodowania

generalnie chaos ;-)

speddi ma siedzisko przytwierdzane na rzepy i zatrzaski i niestety przed zlozeniem trzeba zdjac...
chyba ze tylko ja tak robie :rofl2:, ale obawiam sie ze niestety nie

reklama
juz tu gdzies byla mowa o joolz
jak dla mnie fajne kolory i fajna gondola ale jakos nie podchodza mi te kolka w wersji spacerowej
poza tym 600 eurosow za wozek to przegiecie uwazam

aaaa
no i zapomnialam o jednym z moich absolutnych faworytow!
wozek JANE SLALOM PRO
uzywalam jakis czas i bylam zachwycona!

moze gdybym miala teraz dziecko nr 3 to tez wchodzilby do pierwszej trojki
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: SLALOM PRO + GONDOLA + fotelik STRATA 3w1

jeszcze fajnym wozkiem jest MUTSY 4 RIDER :tak:
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: Mutsy 4RIDER Single Spoke głęboko- spacerowy

a co sadzicie o i'coo i silver cross???

juz tu gdzies byla mowa o joolz
jak dla mnie fajne kolory i fajna gondola ale jakos nie podchodza mi te kolka w wersji spacerowej
poza tym 600 eurosow za wozek to przegiecie uwaza

wiesz tu u mnie w Irl Quinny buzz 4 caly set kosztuje 850e :szok: w UK 560e
A ten joolz ksoztuje 1000e ale juz z fotelikiem w Uk mozna za 400 e kupic;-)

Musze wkoncu zdecydowac do konca lutego mam czas...

gdybym mieszkala w Pl to ten 2 typ jest super podoba mi sie bardzo...

kurde no w sumie masz racje, mi tez absolutnie nie szkoda tylko ze to troche inaczej potem wyglada w uzytkowaniu ;-)
gdybym policzyla ile wydalam za wszystkie wozki to tez szalenstwo
ale kilka juz przerobilam :p

sugarspunsister Ja tylko mialam dwa wozki emmaljunga ;-) i zooper...
Teraz chce cos fajnego i ktorego nie bede zmieniac.

Bo emmaljunga mialam tylko uzywanego 5 m-cy:crazy: i dupa ciezki, masywny...owszem miala swoje dobre strony...
Zooper tez fajny wozek ale taki na szybkie spacery...

Teraz mowie za te dwa wozki moge kupic jeden jakis fajny:-)

Jak cos kupie to napisze na bank...:-p

moja znajoma ma bugaboo i mialam okazje nim troche jezdzic
swietny w wersji gondolowej ale nie moge przelknac opcji spacerowkowej ( znow kubelkowe siedzonko!) i tych malutkich koleczek

gdybym teraz miala kupowac sobie spacerowke to wybralabym chyba bumblerida z tymi buzkami :tak: chociaz uwazam ze speedi jest muczo podobny
czyli jestes ogolnie uprzedzona do kubelkowych siedzien....Buzz podobny :) Bugaboo ma znacznie wieksze siedzisko, a wiesz ze moja dzidzia byla malutka i raczej bylo mu wygodnie w takim wlasnie kubelkowcu. Koleczka maja doskonala regulowana amortyzacje i przez to w ogole nie czuc ze sa male....Wiesz skoro te wozki zrobily zawrotna kariere w centrum Nowego Yorku gdzie ciezko o kawalek prostej ulicy to cos w tym musi byc :tak:
Moj Bumleriede byl moim kaprysem wlasnie ze wzgledu na te buzki:-) Wcale nie potrzebowalam tego wozia ale nie moglam sie oprzec:-D Masz racje, przypomina speedi aczkolwiek jest jeszcze bardziej "tradycyjny''. Oj ja tez tej kasy wydalam na te wozeczki....moj maz wielokrotnie krecil glowa ze mi odbilo:szok: Kolejnym kaprysem byl Silver Cross Dazzle chociaz juz mialam parasolke maclarena:eek:
a tu moj kaprys :) w gotowosci bojowej na spacerek :tak::tak:

reklama
Mysle jeszcze o tym wpadl mi w oko :laugh2:
http://www.babytrader.eu/shop/Strollers/Joolz/Joolz-Bloom

tylko nie wiem czy sie da tu dac fotelik ??
ten wozeczek to troche wyglada dla mnie tak jak mutant buzza i bugaboo:-D:-D:-D. Faktycznie juz gdzies bylo na ten temat i nawet link do innego forum gdzie posiadajacy juz go rodzice komentowali jego zalety. Jak wpiszesz sobie w "szukaj' nazwe wozia to powinno Ci wyswietlic posty gdzie znajdziesz ten link. Warto poczytac jesli sie nim interesujesz.

O prosze, udalo mi sie znalesc ten link
Wózek Joolz Bloom - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Do góry