Gadanie, gadaniem prędzej czy później wszystko się układa.
Nie ma się co załamywać, najważniejsze żeby wszyscy byli zdrowi 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej jak tam u ciebie? Nadal nic nie powiedziałaś rodzicom ?To znaczy ? Opisz jaka byla reakcjabo jestem bardzo ciekawa
![]()
Hej... Powiem Ci ze od zeszlego tygodnia to juz wiekszosc osob wie... Tydzien temu powiedzialam w szkole i bardzo sie z tego ciesze bo wszystcy zaoferowali mi pomoc i tak dalej... A na weekend pojechalam razem z chlopakiem do moich rodzicow i powiedzielismy im... Pierwsza reakcja byla taka ze kazdy musial wyjsc z mieszkania zeby ochlonac ale potem rodzice bardzo sie ucieszyli wiec jestem bardzi szczesliwa..Hej jak tam u ciebie? Nadal nic nie powiedziałaś rodzicom ?
Ja już byłam w szkole i wglbo już 15 tydzień i brzuszek rośnie
![]()
![]()
A powiedz mi jak dokładnie w szkole. Bo u mnie narazie ma wiedzieć tylko wychowawca i dyrektor, nie będą narazie mówić innym nauczycielom.Hej... Powiem Ci ze od zeszlego tygodnia to juz wiekszosc osob wie... Tydzien temu powiedzialam w szkole i bardzo sie z tego ciesze bo wszystcy zaoferowali mi pomoc i tak dalej... A na weekend pojechalam razem z chlopakiem do moich rodzicow i powiedzielismy im... Pierwsza reakcja byla taka ze kazdy musial wyjsc z mieszkania zeby ochlonac ale potem rodzice bardzo sie ucieszyli wiec jestem bardzi szczesliwa..![]()
Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom
Z rodzicami i rodzenstwem mojego chlopaka bylo tak samo...A powiedz mi jak dokładnie w szkole. Bo u mnie narazie ma wiedzieć tylko wychowawca i dyrektor, nie będą narazie mówić innym nauczycielom.
U mnie też wyszli z mieszkaniaMoi sie nie ucieszyli ale nie robili dramatu. Poprostu to zaakceptowali.Ale teściowie i rodzeństwo mojego M. za to bardzo się ucieszyli.
![]()