reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

RELACJE PO USG

Ciekawe czy u nas sie sprawdzi?
Ostatnio bylam u mojej przyjaciolki, jej tata polozyl mi reke na brzuchu, zamknal oczy i niskim glosem powiedzial: chlooopiec. Ale jak go zapytalam ile razy mu sie przepowiednia sprawdzila, to sie okazalo, ze jeszcze nigdy :)

reklama
Remeny rzeczywiscie wsydliwe to wasze maleństwo - a może chce wam zrobić niespodzianke i ujawinić sie w lutym? A waga chyba książkowa jak na 23 tydzień.

:)
witam Dziewczyny i Dzieciaczki.Dawno nie pisałam , a sporo się wydarzyło.
Troszkę poszalałam i wybrałam się na wizytę do super (moim zdaniem i zdanie mojego męża) pani profesor M.Respondek - Liberskiej do Łodzi.
Na wizycie było rzeczowo,konkretnie i sympatycznie.Pani doktor zrobiła na bardzo szczegółowe usg i echo serca.Dzidziuś zdrowy,prawidłowy,
pokazał nam swoje uroki w pełni i zdradził , że jest chłopczykiem   !!
A teraz cieszymy się sobą , głaszczemy , kopiemy i chyba mamy od czasu do czasu czkawkę ;)
Pozdrówka!!

Ziółko - moje gratulacje synka - już dopisuje do listy ;D
Antares - kotku a ja myślałam że ty już przed ciążą miałaś coś z tarczycą - przepraszam kochanie :-* :-* :-* wybacz moje roztargnienei ale jakaś roztargniona ostatnio jestem :D
Misia - jeszcze troszkę i lutowe dziewczynki będą mogły przebierać w lutowych chłopcach jak w rękawiczkach ;) ;)

Dwa tygodnie temu byłam na usg - 25 tydzień ciązy. Wychodzi ,że z maluszkiem jest OK., choć wydaje mi się, że jest dośc drobny,
a właściwie drobna- bo to już drugi lekarz powiedział, że to chyba DZIEWCZYNAK. Ważyła wtedy 545g i ma długie nogi (ich wymiar wskazywał na
25tygodni 4dni, podczas gdy pozostałe wymiary na ok. 23-24 tydzień). Ale na razie nic gin nie wspominał o zmianie terminu porodu, więc zakładam, że teraz to już
27 tygodni. ;D

Pozdrowionka

termin porodu wskoczyl juz na 24 stycznia ale moze tez 4 lutego przyjsc na swiat wiec z lutowek nie wypisze sie i tak....nie wyobrazam sobie tego ;-)
wymiary podam jutro bo dzisiaj padam na pyszczek.....
aa noi bedzie Hubert :-) ech dzisiaj imieniny hahaha
buziaki
dziewczyny wrozkami zostancie przepowiedzialyscie mi synka :-*

bpd 78 mm
ac 237mm
fl 51mm
tetno 144
waga: 1119 g duży chłopak jak na 27 tydz.... ale usg dzisiaj wslkazalo ze to 27/28 tydzien....

reklama
Do góry