reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

RELACJE PO USG

reklama
Myfa, gratulacje!!!!!
Jaki on juz duuuuuuuzy!!!!!! Jejku.... Moja mala ostatnio wazyla 1/3 tego, co Twoj syncio.
Ale to bylo na poczatku 21 tyg. , wiec pewnie urosla :-)

Oj Kira urosla na 100%. Nasze dzidzie terz baaardzo szybko rosną. W koncu już prawie zaczął się 3 trymestr. ale zlecialo, co? Dopiero co były mdłości, a teraz zaczną nam duże brzuszki dokuczać. :laugh:

Oj leci, Karola, leci... Kurcze... mdlosci nie mialam, teraz brzuszek nie zapowiada sie na duzy, wiec i moze on nie bedzie doskwieral :-)

Myfcia moje gratulacje super ze bedzie synuś równowaga jakaś musi być w przyrodzie bo tych babek było dużo!!! Ale chłopak ma ładną wage no no teraz nasze dzidzi rosna jak szalone ;) a moje kopie znowu jak szalone!!

Kira a nie myslisz, że to bedzie niesprawiedliwe? może tak chociaż z jedą przypadłośc ciężarnych by ci córca zafundowala. Bo inaczerj statystycznie znowu przejdzie na inne ;)

Karola nie martw sie to chyba na mnie przypadły wszystkie dolegliwości ciążowe, mega wymioty rano, mega brzuch ach..ta ciąża ;D

Przepraszam Was bardzo.... Glupi zawsze ma szczescie. Pocieszcie sie, ze czasami mam zgage :-) (co prawda tak z raz na tydzien, ale to juz zawsze cos ;-) )

Oh! Jak Wam zazdroszę tych stałych "widzeń" z Waszymi dziećmi.
Tak dużo juz o nich wiecie, jak wyglądają i kim są.
Gratuluję córci - Dytce i synusia - Mfce (znów zgadłam ;D)
Ah! A ja wciąż w nieświadomości i to na własne życzenie.
Misia, perfidnie wykorzystałam Twoja instrukcję przeznaczoną dla Myfy.
Jeśli nie mogłam to przepraszam, że się tak pożądziłam. Jeśli masz coś przeciwko to usunę swój napisik.

reklama
Do góry