reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

RELACJE PO USG

Tetka1 cudo cudo, nie spodziewałam się ,że na USG może aż tak dobrze być widać dzidzę - jestem naprawdę pod wielkim wrazeniem. ;D

Aga26ka moje gratualcje, prawda, że to piękna chwila iść na USG i podglądać brzdąca :D :D

reklama
Hej dziewczyny to jest bardzo silne przezycie i to nie tylko dla mnie , bo gin poprosil tez mojego mezulka na ogladanie dzidzi na monitorku i wtedy bylo dopiero wzruszajaco  ::) Serduszka nie slyszelismy, bo nie mial takiego sprzetu, ale widzielismy je !!! Trzepotalo mocno, a moj Mis powiedzial, ze teraz nasza dziecko ma juz czym kochac i ze tez nas kocha... az lekarz powiedzal, ze dla takich wlasnie chwil chce mu sie pracowac i byc poloznikiem :laugh: Nastepna wizyte mamy 12 sierpnia, do tego czasu mam zrobic wszystkie wyniki i nie przemeczac sie. Polozna mnie tez badala i zalozyla karte ciazy,falvit mam nadal przyjmowac i kwas foliowy, ascofer odtawil mi , bo te zaparcia mnie mecza.Luteinke tylko rza dziennie przed snem.Wiec ogolnie jest OK. Niestety mam nadzerke, ale to pozniej, juz raz mialam wymrazana kiedys, ale wrocila ponoc normalne i mam sie nie martwic.Na razie nie mam cyfrowki , bo tez bym sie pochwalila zdjeciem, ale moze juz niedlugo sobie sprawie.
POZDRAWIAM WSZYSTKIE LUTOWE CIEZAROWKI

A ja ustaliłam z mężuniem, że jeszcze przed wyjazdem zrobimy USG tak dla sprawdzenia czy wszystko ok. Będziemy je nagrywać na kasetę, juz się nie mogę doczekać :D :D Idziemy albo pod koniec tygodnia albo na początku przyszłego :D :D

Rybko to super sprawa z tym nagrywaniem na kasetę, czy to można zrobić w każdym gabinecie? Ile kosztuje taka przyjemność?

Niestety nie w każdym ja byłam po raz pierwszy wydałam 70 zł i nic nawet mi nie zaproponowali a teraz idę do innego, koleżanka mi poleciła - kosztuje 60 zł i musisz chyba mieć ze sobą kasetę, jak się dowiem czegoś bliżej to dam znać. ;D

Ja byłam dzis u gin. Zrobi mi usg dopiero 18 sierpnia czyli jak bede w 14 tyg.
Szkoda , bo nie mogę sie doczekać . Dopiero miałam jedno usg, jak byłam w 5 tyg.
Teraz to moja dzidziunka to pewnie "duża" juz istotka :-)))

to tak samo jak ja w 5 tyg usg pierwsze a teraz kolo 11 sierpnia zrobi mi chyba drugie:-) patrze na malenmstwo tetki i mysle ze juz jest takie jak jej :-)

reklama
Na USG idę dzisiaj, dzwoniłam i kosztuje tak jak pisałam 60 zł i nagrywają na kasetę VHS (niestety płyta odpada) ale to można jakoś później zgrać. :D

dr Roman Zaremba ul. Siennicka 38 m. 24 Warszawa
poniedziałek, wtorek, piątek    16.00-20.00
środa   7.30-12.30 i 18.00-20.00
czwartek    10.00-20.00

Po USG zdam relację jak było :laugh:

Do góry