Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny to jest bardzo silne przezycie i to nie tylko dla mnie , bo gin poprosil tez mojego mezulka na ogladanie dzidzi na monitorku i wtedy bylo dopiero wzruszajaco : Serduszka nie slyszelismy, bo nie mial takiego sprzetu, ale widzielismy je !!! Trzepotalo mocno, a moj Mis powiedzial, ze teraz nasza dziecko ma juz czym kochac i ze tez nas kocha... az lekarz powiedzal, ze dla takich wlasnie chwil chce mu sie pracowac i byc poloznikiem :laugh: Nastepna wizyte mamy 12 sierpnia, do tego czasu mam zrobic wszystkie wyniki i nie przemeczac sie. Polozna mnie tez badala i zalozyla karte ciazy,falvit mam nadal przyjmowac i kwas foliowy, ascofer odtawil mi , bo te zaparcia mnie mecza.Luteinke tylko rza dziennie przed snem.Wiec ogolnie jest OK. Niestety mam nadzerke, ale to pozniej, juz raz mialam wymrazana kiedys, ale wrocila ponoc normalne i mam sie nie martwic.Na razie nie mam cyfrowki , bo tez bym sie pochwalila zdjeciem, ale moze juz niedlugo sobie sprawie. POZDRAWIAM WSZYSTKIE LUTOWE CIEZAROWKI
A ja ustaliłam z mężuniem, że jeszcze przed wyjazdem zrobimy USG tak dla sprawdzenia czy wszystko ok. Będziemy je nagrywać na kasetę, juz się nie mogę doczekać Idziemy albo pod koniec tygodnia albo na początku przyszłego
Niestety nie w każdym ja byłam po raz pierwszy wydałam 70 zł i nic nawet mi nie zaproponowali a teraz idę do innego, koleżanka mi poleciła - kosztuje 60 zł i musisz chyba mieć ze sobą kasetę, jak się dowiem czegoś bliżej to dam znać. ;D
Ja byłam dzis u gin. Zrobi mi usg dopiero 18 sierpnia czyli jak bede w 14 tyg.
Szkoda , bo nie mogę sie doczekać . Dopiero miałam jedno usg, jak byłam w 5 tyg.
Teraz to moja dzidziunka to pewnie "duża" juz istotka :-)))
to tak samo jak ja w 5 tyg usg pierwsze a teraz kolo 11 sierpnia zrobi mi chyba drugie:-) patrze na malenmstwo tetki i mysle ze juz jest takie jak jej :-)