Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z praktyki Ci nie doradzę, bo Jula nie miała. A z tego, co wiem teoretycznie, to należy smarować skórę główki oliwką, odczekać jakis czas i wyszczotkować. Potem umyc główkę. I tak do czasu, aż "płatki" zejdą ;-)
Dziękuje Dziewczynki za pomoc :-)Moja Martynka miała ciemieniuchę, to taki żółciutki łupież i to trzeba posmarować to miejsce tłustym pół godziny przed kąpielą, potem umyć i wyczesać miękką szczotką, nie skrobać, nie drapać. Ja smarowałam oliwką, ale oilatum takie bardziej płynne było, to lepiej podpasowało, a akurat miałam pod ręką. U nas zeszło po trzech dniach.

dzisiaj polowanie na pajace
3 welurowe i 2 bawelniane. ten kolorowy na takie duze 62, te jasne na normalne 62, i teki malutki niebieski na zaraz po urodzeniu 50/56
troche te kolory nie wyszly ale to wina telefonu, bo te jasne to bezowo zolte sa, a 2 ostatnie niebieskie
szkoda ze wczesniej o tym sklepie nie wiedzialam bo to taki lumpeks z rzeczami dla niemowlat i naprawde malych dzieci.kazda rzecz ok 10 zl najczesciej, ale zalezy od firmy bo tam sa tylko w wiekszosci firmowe- mi to wszystko jedno , ale jaka przyjemnosc kupowania
pierwsze moje dzieciece zakupy ubrankowe nie za allegro
Blond fajne zakupki:-)no i cos dla siebie tez tym razem:-)bo nie mam nic z dlugim rekawem za bardzo.