reklama
wanilia79
Entuzjast(k)a
Z praktyki Ci nie doradzę, bo Jula nie miała. A z tego, co wiem teoretycznie, to należy smarować skórę główki oliwką, odczekać jakis czas i wyszczotkować. Potem umyc główkę. I tak do czasu, aż "płatki" zejdą ;-)
Dziękuje Dziewczynki za pomoc :-)Moja Martynka miała ciemieniuchę, to taki żółciutki łupież i to trzeba posmarować to miejsce tłustym pół godziny przed kąpielą, potem umyć i wyczesać miękką szczotką, nie skrobać, nie drapać. Ja smarowałam oliwką, ale oilatum takie bardziej płynne było, to lepiej podpasowało, a akurat miałam pod ręką. U nas zeszło po trzech dniach.

wiedziałam, że jest coś takiego ale nic poza tym.

Moja Lalunia tez miała i mi podsunieto fajniutki sposób. Przed kąpielą podgrzac oliwke i ciepła (nie gorącą!!!!!!) posmarowac główkę, nałożyć folię na to czapunie i tak maluszek przez min 10 min. potem kąpiel i umycie główki. resztki wyczesałam szczoteczką. REWELACJA
blond_20
Czarownica
No to ja sie pochwale co upolowalam
dzisiaj polowanie na pajace
3 welurowe i 2 bawelniane. ten kolorowy na takie duze 62, te jasne na normalne 62, i teki malutki niebieski na zaraz po urodzeniu 50/56
troche te kolory nie wyszly ale to wina telefonu, bo te jasne to bezowo zolte sa, a 2 ostatnie niebieskie
szkoda ze wczesniej o tym sklepie nie wiedzialam bo to taki lumpeks z rzeczami dla niemowlat i naprawde malych dzieci.kazda rzecz ok 10 zl najczesciej, ale zalezy od firmy bo tam sa tylko w wiekszosci firmowe- mi to wszystko jedno , ale jaka przyjemnosc kupowania
pierwsze moje dzieciece zakupy ubrankowe nie za allegro
dzisiaj polowanie na pajace
3 welurowe i 2 bawelniane. ten kolorowy na takie duze 62, te jasne na normalne 62, i teki malutki niebieski na zaraz po urodzeniu 50/56
troche te kolory nie wyszly ale to wina telefonu, bo te jasne to bezowo zolte sa, a 2 ostatnie niebieskie
szkoda ze wczesniej o tym sklepie nie wiedzialam bo to taki lumpeks z rzeczami dla niemowlat i naprawde malych dzieci.kazda rzecz ok 10 zl najczesciej, ale zalezy od firmy bo tam sa tylko w wiekszosci firmowe- mi to wszystko jedno , ale jaka przyjemnosc kupowania
pierwsze moje dzieciece zakupy ubrankowe nie za allegro
Załączniki
blond_20
Czarownica
magdziunia
Październikowa Mama'08
Asiu zakupy dla Racia piękne a powiedz gdzie ten lumpek jet - może się kiedyś wybiorę.
blond_20
Czarownica
ten lumpek jest u mnie na Tarchominie...czyli kawal drogi od Ciebie:/ale jakbys byla kiedys w Wawie w centrum to wlasciwie 20 min i jestes
to jest na bazarku na rogu Swiatowida i Cmielowskiej. ale warto powiem Ci, bo tyle tego tam jest ze z moim brzuchem mialam trudnosci z poruszaniem sie po tym sklepie
))i wszystki czyste i niezniszczone
reklama
wanilia79
Entuzjast(k)a
Blond fajne zakupki:-)no i cos dla siebie tez tym razem:-)bo nie mam nic z dlugim rekawem za bardzo.
tunika super bo bez dekoltu. Ja nie wiem dlaczego wszystkie luzki dla ciezarnych mają dekolty!!! Nie znoszę kiedy mam cyce na wierzchu, zresztą ja nawet latem moge w golfach chodzić

Podziel się: