reklama
Mój M jest niesamowity. Ostatnio gadaliśmy na temat wózka (bo moja sasiadka mnie nachodzi bo ma po wnusi a mi on sie niepodoba) i j mu mówi jak mi wpadł w oko itp mi i oczywiscie zaraz otwieram stronkę
przy tym oczywiście pełna argumentacja ZA
I mój slubny mówi no no fajniutki i też mu sie podoba wiec moge juz kupować

Normalnie szok.
Najbardziej mi sie podoba to ze on jest zdany na mój wybór bo absolutnie sie na tym niezna
(jak chyba kazdy facet) tylko musze mu pokazywac i tłumaczyć żeby nie było ze sama wybieram;-)

Najbardziej mi sie podoba to ze on jest zdany na mój wybór bo absolutnie sie na tym niezna

kaka to jest oferta allego:OMEGA-HEBART, GŁĘBOKO-SPACEROWY ,ADAPTER+FOTELIK (343746186) - Aukcje internetowe Allegro
a to ich stronka:HEBART - wózki dziecięce
Tylko ze ja bede brała pojedyncze koła piankowe;-)(skretne mi sie niepodobaja )
Skarpetki pierwsza klasa
a to ich stronka:HEBART - wózki dziecięce
Tylko ze ja bede brała pojedyncze koła piankowe;-)(skretne mi sie niepodobaja )
Skarpetki pierwsza klasa
HEBART OMEGA KPL.Z FOTELEM !!! SUPER PROMOCJA !!!! (341710081) - Aukcje internetowe Allegro
Tu jest za kup teraz i cena 800zł ale znalazłam tez stronke gdzie cena jest 659zł ale bez fotelika (jak juz sie ma)
Jak na nowe wózeczki cena do przyjecia
a ze nowosc wątpie aby udało mi sie kupic uzywany taniej. Ale bede regularnie przegladac oferty w wakacje
Tu jest za kup teraz i cena 800zł ale znalazłam tez stronke gdzie cena jest 659zł ale bez fotelika (jak juz sie ma)
Jak na nowe wózeczki cena do przyjecia

reklama
Podziel się: