reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Ppatqa, Minisia, fajniusie te ciuszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

magdziunia
Październikowa Mama'08
Minisiu słodkie te ciuszki i ile ich już masz 
Ja nadal będę kupowała i przyjmowała te unisexi.

Ja nadal będę kupowała i przyjmowała te unisexi.
Dziewczyny ciuszki macie rewelacyjne.
BabyOno - LAKTATOR ELEKTRYCZNY ____+____ GRATIS!!! (384721568) - Aukcje internetowe Allegro
Co powiecie na to?? To chyba nie jest drogo??
Aaaa i powiedzcie mi jaki rozmiar stanika do karmienia mam sobie kupić jak przed ciażą miałam duże B a teraz duże D??
BabyOno - LAKTATOR ELEKTRYCZNY ____+____ GRATIS!!! (384721568) - Aukcje internetowe Allegro
Co powiecie na to?? To chyba nie jest drogo??
Aaaa i powiedzcie mi jaki rozmiar stanika do karmienia mam sobie kupić jak przed ciażą miałam duże B a teraz duże D??
magdziunia
Październikowa Mama'08
No pewnie jak jest okazja to trzeba z niej korzystać.
Ja na razie myślałam o tych mniejdzych ciuszkach, ale faktycznie mogę też przecież kupić cos większego.
Ja na razie myślałam o tych mniejdzych ciuszkach, ale faktycznie mogę też przecież kupić cos większego.
Niedługo zacznę łapać stresa ;-). Tu przygotowania pełną parą idą. Muszę pogadać z siostrą na co mogę liczyć po siostrzeńcu, przejrzę rzeczy Martynki. Sukienki raczej do schowania głęboko, ale resza raczej uniwersalna. Pozostanie kupić materac, pościel i wypełnienie, ale z tym też w sumie nie muszę się spieszyć, bo na pierwsze trzy miesiące mamy kosz wiklinowy :-). Oj chciałoby się, żeby już był październik 

wanilia79
Entuzjast(k)a
Dziewczyny,
podziwiam Was, niektóre już mają kompletną wyprawkę dla dziecka, a ja nawet jednych śpiochów nie mam. Owszem orientowałam się w cenach i rodzajach wózków, łózeczek, ale to tyle.
Jakoś nie "czuję" jeszcze tego wszystkiego. Ciągle mam wrażenie, że to jeszcze za wcześnie. Może jak kupię pierwszy ciuszek to się przełamię?
podziwiam Was, niektóre już mają kompletną wyprawkę dla dziecka, a ja nawet jednych śpiochów nie mam. Owszem orientowałam się w cenach i rodzajach wózków, łózeczek, ale to tyle.
Jakoś nie "czuję" jeszcze tego wszystkiego. Ciągle mam wrażenie, że to jeszcze za wcześnie. Może jak kupię pierwszy ciuszek to się przełamię?
reklama
Wanilia nie ma się czego bać. A zakupów jest tyle do zrobienia, ze potem cieżko tak wszystko od razu mieć. Ja się ciaglę boję, że czegoś mi zbraknie. Od jakiegoś czasu co miesiac idzie mi 100 na wyprawkę i jeszcze końca nie widać. Z jednej wypłaty nie dałabym rady wszystkiego zakupić a jeszcze z większych zakupów zostały mi mebelki do dzieciecego pokoju bo póki co mam tylko w jej pokoju sofę z której nie będzie jeszcze korzystać;-) no i wózek, który też nie mało kosztuje. Niestety z oszczędzaniem i odkładaniem kasy mi nie idzie...wiec lepiej mieć zamrożoną kasę w towarze heheheheh
No i biorę pod uwagę, ze czasem dzieci wcześniej wyskakują z brzuszka. A ja nawet nie mam porzadnej piżamki bo na ogół śpię w męża t-shercie - bo tak lubię...a szlaforczek tylko z cienutkiej satynki - chyba niezby odpowiedni na porodówkę heheheh
No i biorę pod uwagę, ze czasem dzieci wcześniej wyskakują z brzuszka. A ja nawet nie mam porzadnej piżamki bo na ogół śpię w męża t-shercie - bo tak lubię...a szlaforczek tylko z cienutkiej satynki - chyba niezby odpowiedni na porodówkę heheheh
Podziel się: