reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

ppatga śliczne zakupy!!!
A to moje wczorajsze zdobycze od kolezanki:-) Nika011.jpg

Nika018.jpg
[/ATTACH]
Nie wiem co sie wkleilo bo sie zamotalam ale jeszcze to sprobujeNika021.jpg

Załączniki

• Nika019.jpg
    Nika019.jpg
    119,9 KB · Wyświetleń: 25
  • Nika020.jpg
    Nika020.jpg
    143,7 KB · Wyświetleń: 26
reklama
No pewnie jak jest okazja to trzeba z niej korzystać.
Ja na razie myślałam o tych mniejdzych ciuszkach, ale faktycznie mogę też przecież kupić cos większego.

Niedługo zacznę łapać stresa ;-). Tu przygotowania pełną parą idą. Muszę pogadać z siostrą na co mogę liczyć po siostrzeńcu, przejrzę rzeczy Martynki. Sukienki raczej do schowania głęboko, ale resza raczej uniwersalna. Pozostanie kupić materac, pościel i wypełnienie, ale z tym też w sumie nie muszę się spieszyć, bo na pierwsze trzy miesiące mamy kosz wiklinowy :-). Oj chciałoby się, żeby już był październik :tak:

Dziewczyny,
podziwiam Was, niektóre już mają kompletną wyprawkę dla dziecka, a ja nawet jednych śpiochów nie mam. Owszem orientowałam się w cenach i rodzajach wózków, łózeczek, ale to tyle.
Jakoś nie "czuję" jeszcze tego wszystkiego. Ciągle mam wrażenie, że to jeszcze za wcześnie. Może jak kupię pierwszy ciuszek to się przełamię?

reklama
Wanilia nie ma się czego bać. A zakupów jest tyle do zrobienia, ze potem cieżko tak wszystko od razu mieć. Ja się ciaglę boję, że czegoś mi zbraknie. Od jakiegoś czasu co miesiac idzie mi 100 na wyprawkę i jeszcze końca nie widać. Z jednej wypłaty nie dałabym rady wszystkiego zakupić a jeszcze z większych zakupów zostały mi mebelki do dzieciecego pokoju bo póki co mam tylko w jej pokoju sofę z której nie będzie jeszcze korzystać;-) no i wózek, który też nie mało kosztuje. Niestety z oszczędzaniem i odkładaniem kasy mi nie idzie...wiec lepiej mieć zamrożoną kasę w towarze heheheheh
No i biorę pod uwagę, ze czasem dzieci wcześniej wyskakują z brzuszka. A ja nawet nie mam porzadnej piżamki bo na ogół śpię w męża t-shercie - bo tak lubię...a szlaforczek tylko z cienutkiej satynki - chyba niezby odpowiedni na porodówkę heheheh

Do góry