reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

hej
po pierwsze gratuluje przyszłym mamą a po drugie..mam coś na handelek;-)
1. gondolka do wózka MUTSY (beżowa w bardzo dobrym stanie za bardzo mało kaski-cena do obgadania-zdjęcia na maila)
2.zestaw ubranek dla córci 62-68 w większości H&M (aukcje mogę zakończyć wcześniej) prawie wszystko kupione w Holandii
zestaw dla niej jesień H&M BCM 62-68 GRATISY (400439575) - Aukcje internetowe Allegro

zainteresowane mamuśki proszę o kontakt na PW lub gg 4470823 Ola

reklama
mi sie podoba, też na niegopatrzyłam ale leżaczek to chyba zamówie jak juz bedzie w domku dzieciatko

A oto co moja mama nakupiła swojemu wnuczkowi w piątek, prawda, że słodkie??? Strasznie się rozklejam jak patrzę na te rzeczy:sorry:
img2499ma5.jpg

img2498oz6.jpg

img2497cp2.jpg

Ja już porobiłam fotki. Dużą część tych rzeczy dostałam od teściowej...
sztruksowy komplecik
dsc00172yn9.jpg

body z kubusiem
dsc00173uc8.jpg

pajacyk welurowy za 10 zł
dsc00174la4.jpg

czapeczki+skarpetki
dsc00175tl6.jpg

pajacyki bawełniane
dsc00176xx9.jpg

body+kaftaniki
dsc00177yr1.jpg

okrycia kąpielowe
dsc00180jt4.jpg

kocyki
dsc00181nw2.jpg

Mam nadzieje ze sie wklei. Przepraszam za ilość;-)

Antuanet śliczne te ciuszki!!!!!!!!!!!!!!
A to wygrałam na allegro za cale 10 zł z przesyłka!!
nika0001wl1.jpg

Nie wiem czemu mi sie nie obrocila ta fotka :-(A to kupiłam dziś w lumpku
nika012qm4.jpg

To buciki od moich rodziców
nika014qs7.jpg

No a to torba na akcesoria, chusteczki nawilz. i te buciki co u góry
nika013vh7.jpg

to już wsio-oczywiscie narazie:-D

Właśnie dostałam od kolezanki te buciki
nika010pf2.jpg

i ten rożek z wkładem kokosowym
nika008zr5.jpg

No i ten kapielowy reczniczek ale nie wiem czy skorzystam bo juz mam tylko bez kapturka
nika004fr2.jpg

A to moje dzisiejsze, spontaniczne zakupy.
Rozmiar 62

Dziewczyny prześliczne te Wasze zakupy.
Ach aż mi się oczy śmieją t]do tego wszystkiego.

Mam pytanko. przeszukujac allegro znalazlam cos takiego
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK HUSTAWKA 0-18kg SS (396328803) - Aukcje internetowe Allegro
i zastanawiam sie czy cos takiego to dobry pomys?moze mamusie bardziej doswiadczone moglyby pomoc czy to sie przydac moze?bo po ilosci osob kupujacych to to chyba jakas wielka okazja jest:tak:
Piękne te zakupy. Normalnie aż jestem przerażona bo ja mam naprawde malutko a ciuszki od sis są pod znakiem ??????? Normalnie chyba sie musze wziąśc za zakupy:-p

Blond mi sie taki marzy i licze ze dostane w prezencie tzn ze sie zrzuca na niego:-p

reklama
Super zakupy. Ja wczoraj dostałam kolejny worek od siostry, ale na razie nie zaglądam, bo nie mam czasu. Większość ubranek znam, bo to jeszcze po siostrzenicy, potem korzysłała z niech Martynka, teraz siostrzeniec i znowu trafiły do nas.
Wjechaliśmy w sobotę do tesco i kupiliśmy 7-pak body z krótkim rękawem z autkami i dwa 3-paki body na ramiączkach biale, trochę większe na 3-6 m-cy i 6-9 m-cy. To są pierwsze nowe, specjalnie dla Juniora zakupy :-D. Jak się urodzi Juniorka, to paragon za ubranka w autka zaniosę pani gin :-D. Zastanawiam się pomału nad butelkami i chyba zdecyduję się na Lovi. Z Martynką używaliśmy canpol balonik i były ok. Nianie elektroniczną mieliśmy, ale coś w niej padło więc tu też trzeba będzie się za czymś rozejrzeć.

Do góry