Kaka takie cos znalazłam. A cene jest bardzo dobra
fotelik.info :: Często zadawane pytania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to w końcu i ja się czymś pochwalę
Oto mój najnowszy zakup
INGLESINA CLASIC wózek głęboki (415630721) - Aukcje internetowe Allegro
Stwierdziliśmy że skorzystamy z okazji i a za to co zostanie zamiast nowego kupi się parę innych rzeczy![]()
Powiedzcie mi coś o fotelikach samochodowych. Trzeba je wszystkie montować tyłem do jazdy. Na niektórych aukcjach jest tak napisane i nie wiem czy to się tyczy wszystkich foteli. Chcę kupić cosik takiego ale kompletnie się nie znam czy to jest ok??
bb* fotelik DUMBO 2008 *BABY DESIGN * + okrycie (410736809) - Aukcje internetowe Allegro
Kaka takie cos znalazłam. A cene jest bardzo dobra
zobaczcie co znalazłam
Wanienka nadmuchiwana Duża ( 0m+ ) firmy JANE (409576839) - Aukcje internetowe Allegro
fajne tylko dlaczego tyle kosztuje![]()
Kaka ale fajniutki ten fotelik. Pasuje mi jeszcze to,że nóżki maluszka są zasłonione! Chyba się skuszę...jeszcze nie zamówiłam tego z maxi cosi (czekam na kaske) Najprędzej zrezygnuję z tamtego,a zamówię tenDzieki za linka
:-)
no wlasnie i napisali jeszcze ze niska cenazobaczcie co znalazłam
Wanienka nadmuchiwana Duża ( 0m+ ) firmy JANE (409576839) - Aukcje internetowe Allegro
fajne tylko dlaczego tyle kosztuje![]()