czarna79
Fanka BB :)
Kaka takie cos znalazłam. A cene jest bardzo dobra
fotelik.info :: Często zadawane pytania
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to w końcu i ja się czymś pochwalę
Oto mój najnowszy zakup
INGLESINA CLASIC wózek głęboki (415630721) - Aukcje internetowe Allegro
Stwierdziliśmy że skorzystamy z okazji i a za to co zostanie zamiast nowego kupi się parę innych rzeczy![]()
:-)Powiedzcie mi coś o fotelikach samochodowych. Trzeba je wszystkie montować tyłem do jazdy. Na niektórych aukcjach jest tak napisane i nie wiem czy to się tyczy wszystkich foteli. Chcę kupić cosik takiego ale kompletnie się nie znam czy to jest ok??
bb* fotelik DUMBO 2008 *BABY DESIGN * + okrycie (410736809) - Aukcje internetowe Allegro
Dzieki za linka
:-)Kaka takie cos znalazłam. A cene jest bardzo dobra

zobaczcie co znalazłam
Wanienka nadmuchiwana Duża ( 0m+ ) firmy JANE (409576839) - Aukcje internetowe Allegro
fajne tylko dlaczego tyle kosztuje![]()
Kaka ale fajniutki ten fotelik. Pasuje mi jeszcze to,że nóżki maluszka są zasłonione! Chyba się skuszę...jeszcze nie zamówiłam tego z maxi cosi (czekam na kaske) Najprędzej zrezygnuję z tamtego,a zamówię tenDzieki za linka
:-)
no wlasnie i napisali jeszcze ze niska cenazobaczcie co znalazłam
Wanienka nadmuchiwana Duża ( 0m+ ) firmy JANE (409576839) - Aukcje internetowe Allegro
fajne tylko dlaczego tyle kosztuje![]()
ale naprawde fajna