reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Kurcze ale z tym fotelikiem to tez problem dla mnie...bo ja na bank bede sama do domu jezdzic a mam prawie 500km:(i jak tu z dzieckiem z tylu...jak tu sie na czyms skupic jak cos sie zacznie z tylu dziac?:/

Możesz przypiąć z przodu pod warunkiem, że jest w samochodzie opcja wyłączania poduszki powietrznej siedzenia pasażera.
No i wtedy ładnie buźkę widzisz dzidziusiową.
Tylko, ze z tyłu jest po prostu bezpieczniej w razie w... (odpukać)

reklama
no a ja nie wiem czy u nas wyłacza sie poduszka czy nie, M miał to sprawdzić, ale jakos sie nie śpieszy

Dziewczyny ten fotelik jest naprawde godny uwagi i zakupu:tak:

Ja dzis kupiłam smerfowi kombinezonik na zime taki 3-6 miesiecy. Bielutki misiowaty barzdo podobny do tego co mam ale wiekszy:-D
A zaraz wybywam na allegro na zakupki:laugh2::laugh2::laugh2:

haha przestan:))) nie o to chodziło:)))) ale ja porostu uparłam sie na ta firme a ze mam butelki ito z tej firmy wiec i laktator kupiłam. Tylko ze ja dałam 70 zł bo babie sie nieprzydał:-p i tez z butelka pojemnikiem itp

reklama
To Ci sie okazja trafila:tak:ta cena tez nie taka zla bo z 2 butelkami i 2 smoczkami:tak:a ja tez sie uparlam na ta firme wiec wole chyba miec komplet:tak:niby robimy te zakupy dla dziecka ale ja i tak mysle ze to bardziej dla nas...:-D

Do góry