• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

A to jest ten kombinezon co kupiłam dzis 3-6 miesiecy. A to przypadkowo kupiłam (choc jeszcze niezapłaciłam bo od znajomej:-p) Sztruksusowy garniturek beżowy+ koszula+mucha dla cięciunia mojego. Moze na chrzest sie przyda. Ale nie mogłam mu sie oprzec:zawstydzona/y:

Załączniki

• DSC03876.jpg
    DSC03876.jpg
    453,8 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC03879.jpg
    DSC03879.jpg
    307,4 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Mam jeszcze jedno pytanie...:tak:znowu ten nieszczsny laktator...czy lepiej kupic lepszy reczny
AM TOMMEE TIPPEE laktator milton butelka 150ml x2! (414025917) - Aukcje internetowe Allegro
czy elektryczny ale
Laktator elektryczny GWARANCJA PROMOCJA+GRATIS!!! (411815988) - Aukcje internetowe Allegro
ja juz zglupialam i prawie kupilam tez pierwszy ale zastanawiam sie jeszcze....do Tommego dodaja 2 butelki i 2 smoczki i mnie troche korci...:tak:

Ja mam dokładnie ten sam dylemat co Ty.

Czarna fajne te wdzianka...mały elegant będzie.

Czarna cudny ten sztruksowy garniturek! Sama sprawie Rubenkowi taki śliczny gajerek - zobacz:-) Kombinezonik też w moim guście mam zamiar taki kupić.
582188_I600_200020699071.jpg

Co do laktatora-ja zdecydowałam,ze kupię elektryczny ( z Aventu )

Ostatnia edycja:
A ja się chyba skuszę teżna tego tommee...ostatnio na allegro widziałam takiego za 99 zeta. Może się jeszcze pojawi w takiej cenie. Ale kupie go chyba dopiero za miesiac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry