reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

A to jest ten kombinezon co kupiłam dzis 3-6 miesiecy. A to przypadkowo kupiłam (choc jeszcze niezapłaciłam bo od znajomej:-p) Sztruksusowy garniturek beżowy+ koszula+mucha dla cięciunia mojego. Moze na chrzest sie przyda. Ale nie mogłam mu sie oprzec:zawstydzona/y:

Załączniki

• DSC03876.jpg
    DSC03876.jpg
    453,8 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC03879.jpg
    DSC03879.jpg
    307,4 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Mam jeszcze jedno pytanie...:tak:znowu ten nieszczsny laktator...czy lepiej kupic lepszy reczny
AM TOMMEE TIPPEE laktator milton butelka 150ml x2! (414025917) - Aukcje internetowe Allegro
czy elektryczny ale
Laktator elektryczny GWARANCJA PROMOCJA+GRATIS!!! (411815988) - Aukcje internetowe Allegro
ja juz zglupialam i prawie kupilam tez pierwszy ale zastanawiam sie jeszcze....do Tommego dodaja 2 butelki i 2 smoczki i mnie troche korci...:tak:

Ja mam dokładnie ten sam dylemat co Ty.

Czarna fajne te wdzianka...mały elegant będzie.

Czarna cudny ten sztruksowy garniturek! Sama sprawie Rubenkowi taki śliczny gajerek - zobacz:-) Kombinezonik też w moim guście mam zamiar taki kupić.
582188_I600_200020699071.jpg

Co do laktatora-ja zdecydowałam,ze kupię elektryczny ( z Aventu )

Ostatnia edycja:
A ja się chyba skuszę teżna tego tommee...ostatnio na allegro widziałam takiego za 99 zeta. Może się jeszcze pojawi w takiej cenie. Ale kupie go chyba dopiero za miesiac.

Właśnie tego samego linka chciałam zapodać.

Teraz muszę zamówić jeszcze szafę i fotleki samochodowy...jak starczy to zamówię ten laktator.

reklama
Do góry