reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Czarna dzięki za info...trochę nie będzie to wygodne jak sama gdzies będę chciała z Hanią pojechać...ale co zrobic.

Witajcie Mamusie:tak::-)

Powiedzcie mi coś o fotelikach samochodowych. Trzeba je wszystkie montować tyłem do jazdy. Na niektórych aukcjach jest tak napisane i nie wiem czy to się tyczy wszystkich foteli. Chcę kupić cosik takiego ale kompletnie się nie znam czy to jest ok??
bb* fotelik DUMBO 2008 *BABY DESIGN * + okrycie (410736809) - Aukcje internetowe Allegro

Kaka ale fajniutki ten fotelik. Pasuje mi jeszcze to,że nóżki maluszka są zasłonione! Chyba się skuszę...jeszcze nie zamówiłam tego z maxi cosi (czekam na kaske) Najprędzej zrezygnuję z tamtego,a zamówię ten:tak: Dzieki za linka:tak::-)

Zajefajne zdjątko do tej aukcji;-)

Kaka ale fajniutki ten fotelik. Pasuje mi jeszcze to,że nóżki maluszka są zasłonione! Chyba się skuszę...jeszcze nie zamówiłam tego z maxi cosi (czekam na kaske) Najprędzej zrezygnuję z tamtego,a zamówię ten:tak: Dzieki za linka:tak::-)

Mają w sobie cos te fotleiki;-)

reklama
Kurcze ale z tym fotelikiem to tez problem dla mnie...bo ja na bank bede sama do domu jezdzic a mam prawie 500km:(i jak tu z dzieckiem z tylu...jak tu sie na czyms skupic jak cos sie zacznie z tylu dziac?:/

Do góry