J
justyneczka
Gość
ja Laurze miałam też kupiony taki płyn NIVEA jak czarna, ale potem bardziej sprawdził się ten z Johnsona. miała po nim naprawdę aksamitną skórę, jest i do ciała i do włosów i do tej pory go kupuje.
to ten:
JOHNSON'S PŁYN TOP-TO-TOE 500ml (423126288) - Aukcje internetowe Allegro
a mała cwaniara teraz nauczyła sie sama go dozować i jak nie widze, to wyciska sobie sama do wanny i ma pełno piany, a ostatnio nie zdążyłam sie odwrócić a zdążyła mi do wanny wylać cały nowiutki szampon do włosów

Ale z kosmetykami to jest naprawdę indywidualna sprawa. Każda dzidzia ma inną skórę i inaczej reaguje. Tak jak wiele osób chwali Sudocrem tak nam kompletnie pomagał.
to ten:
JOHNSON'S PŁYN TOP-TO-TOE 500ml (423126288) - Aukcje internetowe Allegro
a mała cwaniara teraz nauczyła sie sama go dozować i jak nie widze, to wyciska sobie sama do wanny i ma pełno piany, a ostatnio nie zdążyłam sie odwrócić a zdążyła mi do wanny wylać cały nowiutki szampon do włosów

Ale z kosmetykami to jest naprawdę indywidualna sprawa. Każda dzidzia ma inną skórę i inaczej reaguje. Tak jak wiele osób chwali Sudocrem tak nam kompletnie pomagał.
Ostatnio edytowane przez moderatora:

. Tak jak pisałam - nie polecam niani Orava, bo serwis mają do bani. Chyba po prostu markowa lepsza, ale trudno mi powiedzieć.
no i musze kupić drugą
, ale rozpatruje też fisher lub philips taki żółty, nie wiem jaki to model