blond_20
Czarownica
a jakiej firmy?TT?bo mi przy Avencie za szybko leci i maly sie krztusi a przy Canpolu jest ok...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe tez rozciagałam wykałaczkaja dzisiaj kupilam te wieloprzeplywowe jak dalam malej to sie zaczela ksztusic bo mleko za szybko lecialoa ustawilam zeby lecialo najwolniej z najmniejszej dziurki
wkoncu jak sie wkurzylam to wzielam jej stary smoczek 0+ i przepchalam przez niego kilka razy dlugo wykalaczke
efekt wizualnie ten sam co przy tych wieloprzeplywowych (kreseczka) a lecialo lepiej i mala dopiero wdety mogla ciagnac mleczko z kleikiem ;-)
a jakiej firmy?TT?bo mi przy Avencie za szybko leci i maly sie krztusi a przy Canpolu jest ok...
Hmm jeśli chodzi o mnie to ja napewno nie kupie chodzika!!!Dziewczyny a co myślicie o takim chodziku CHODZIK - BUJAK EUROBABY PCHACZ POZYTYWKA Nowe Fv (517583867) - Aukcje internetowe Allegro
bo ja gdzieś kiedyś słyszałam że te chodziki są niezdrowe i szkodliwe dla rozwoju dziecka.