reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

właśnie kupiłam cos takiego
Puzzle Piankowe-DISNEY orginał HIT PUCHATEK (516292117) - Aukcje internetowe Allegro
a teraz chcę jeszcze dokupić to SUPER PUZZLE PIANKOWE 30 X 30 (517884106) - Aukcje internetowe Allegro
tylko się zasatnawiam nad wzorem, chyba pojazdy... chciałam zwierzatka, ale one jakies takie mało wyraźne sa, a pojazdy to można pokazywać i nazywać. No i najfajniejsze, ze można sie na tym i tym bawić ;-)
gdzieś na wątku na bb zdaje sie zabawek edukacyjnych mamy bardzo zachwalaly te puzle, ze sie sprawdzaja

też właśnie mam zamiar kupić takie puzzle na podłogę :-) super sprawa

reklama
Misia swietna na hustawka:tak:

Trina moja Laura rozbroiła swoje. Ale ogólnie polecam:tak: Małemu tez pewnie kupie;-)

Blondii
ten spiworek to bardzo fajna sprawa miałam go przy Laurze. Potem do sanek uzywałam:)))
Ja wlasnie tez idu na allegro za smoczkami bo u nas nie moge kupic TT:(((

ja kupilam 3+ i te wielo.ale zastanawialam sie jeszcze nad tymi do kaszki ale to chyba za wielka dziura bo maly sobie nie radzi nawet z 1 z Lovi bo troche wieksza.a 6+ jeszcze nie kupuje.
czytalam ostatnio na tej stronce co Magdziunia ostatnio podeslala ze butelki tez trzeba wymieniac...kurcze troche sie zdziwilam bo nie wiedzialam.myslalam ze to takie niezniszczalne bardziej.a tam ze co kilka miesiecy wymieniac.i wtedy jak sie plastik porysuje albo jak zaczna sie uginac.

reklama
ja dzisiaj kupilam te wieloprzeplywowe jak dalam malej to sie zaczela ksztusic bo mleko za szybko lecialo :angry: a ustawilam zeby lecialo najwolniej z najmniejszej dziurki :crazy: wkoncu jak sie wkurzylam to wzielam jej stary smoczek 0+ i przepchalam przez niego kilka razy dlugo wykalaczke :sorry2: efekt wizualnie ten sam co przy tych wieloprzeplywowych (kreseczka) a lecialo lepiej i mala dopiero wdety mogla ciagnac mleczko z kleikiem ;-)

Do góry