reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Anai daj znac jak kupisz ta zabawke :-) Dziewczyny tez maja ten ogored i sa zadowolone z tego co pamietam :-)
ANNA no no super zakupy :-)

CZARNA szaleje jednorazowo z kasy ze chrztu :-)

życzę powodzenia :-) my kupiliśmy ramki z masa gipsową na odcisk i to jest mission impossible :-( przynajmniej by się siłowaliśmy z 2h, ale ciężko bardzo - masa jest dość twarda (niby elastyczna) i swoją rękę to odcisnę, ale maluszka, który jeszcze zaciska przy nacisku rączkę

nie polecam, chyba, ze za jakiś rok :-)

Też próbowałam i porażka.
Ta glinka jest za twarda i za szybko tężeje.
Udało się stópkę uchwycić, a przy rączce tak dziecko wyprowadziłam z równowagi, że darła sie jeszcze godzinę :szok:

Ja tez to mam i jeszcze nie odcisnela Ale musze sie skupic i to zrobic :-)

Chyba nikt nie zauwazyl wiec sie pochwale zamowilam dla niuni
GRZECHOTKA - TRÓJKĄT - MELODYJKI, ŚWIATEŁKA !! (549657130) - Aukcje internetowe Allegro

Jerszcze taki SZCZENIACZEK UCZNIACZEK ale nie umiem go znalesc teraz na Allegro

No i kupial juz ale uzywane :tak:

LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NOWY! (544656499) - Aukcje internetowe Allegro

Narazie niunia patrzy na swiatelka i mowi do nich :tak:

SUPER Dorotka!

Aż pozazdrościć. A ja wyrosna matka bez kasy kompletnie :-(
Może po chrzcinach.
Mógłby ktoś w końcu jakieś prezenty sprawić, czy co? ;-)

reklama
Do góry