reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Taka żyrafka to fajna i niedroga jest.
Ja dziś wybieram się po smoczek do kaszek - co prawda karmię małego łyżeczką w ciągu dnia i nawet jak kaszkę daję, ale wieczorkiem to już je w pozycji leżącej na moich rąsiach.
Oczywiście znów coś wypatrzę i kupię
Ja dziś wybieram się po smoczek do kaszek - co prawda karmię małego łyżeczką w ciągu dnia i nawet jak kaszkę daję, ale wieczorkiem to już je w pozycji leżącej na moich rąsiach.
Oczywiście znów coś wypatrzę i kupię

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MALENA super zakupy ZASZALALAS :-)
MOLI fajne :-)
Ja mam puzle piankowe ze sklepu za 4 zl hehehe Kupial jedno opakowanie i teraz jest za malo i od kilku dni szukam po sklepach tez za 4 zl ale maja wszedzie takie malutkie a ja takich nie potrzebuje Musze kupic jej te puzle bo ma za malo miejsca na fikolki :-)
MOLI fajne :-)
Ja mam puzle piankowe ze sklepu za 4 zl hehehe Kupial jedno opakowanie i teraz jest za malo i od kilku dni szukam po sklepach tez za 4 zl ale maja wszedzie takie malutkie a ja takich nie potrzebuje Musze kupic jej te puzle bo ma za malo miejsca na fikolki :-)
moli81
Mamuśka Mikuśka
a ja mam też pytanko,bo od kilku dni już o tym myślę...w maju mam komunię u chrzestnicy i nie wiem co się teraz daje?Chcę jej kupić złoty łańcuszek z medalikiem,bo mnie poprosiła żeby do komunii kupić,ale wiadomo że przed muszę dać,bo będą święcić najpierw...nie wiem czy kaskę dać,a jak kaskę to ile czy coś kupić,ale co?

malena81
mamusia październikowa 08
a ja mam też pytanko,bo od kilku dni już o tym myślę...w maju mam komunię u chrzestnicy i nie wiem co się teraz daje?Chcę jej kupić złoty łańcuszek z medalikiem,bo mnie poprosiła żeby do komunii kupić,ale wiadomo że przed muszę dać,bo będą święcić najpierw...nie wiem czy kaskę dać,a jak kaskę to ile czy coś kupić,ale co?![]()
u nas chrześniakom daje się 500zł lub rower, lub aparat cyfrowy:-(
a ja mam też pytanko,bo od kilku dni już o tym myślę...w maju mam komunię u chrzestnicy i nie wiem co się teraz daje?Chcę jej kupić złoty łańcuszek z medalikiem,bo mnie poprosiła żeby do komunii kupić,ale wiadomo że przed muszę dać,bo będą święcić najpierw...nie wiem czy kaskę dać,a jak kaskę to ile czy coś kupić,ale co?![]()
mi sie wydaje ze jak dasz łańcuszek to ewentualnie potem do 300 zł lub wypasioną mp4.
U nas tez albo rower chrzestni albo kase;-)
A ja własnei zamówiłam małemu sliniaki bo juz nie mam sił wiecznie go przebierać tak sie slini

te tradycyjne wiązane u nas nie zdaja egzaminu bo mały strasznie je ciągnie. Więc zamówiłam takie bo mam jeden po Laurze i jestem zadowolona
**BOBAS** Śliniak ze ŚCIĄGACZEM - DUŻY HAFT (590338969) - Aukcje internetowe Allegro
**BOBAS** Śliniak / golf z ceratką ___ KRÓWKI (590339099) - Aukcje internetowe Allegro

te tradycyjne wiązane u nas nie zdaja egzaminu bo mały strasznie je ciągnie. Więc zamówiłam takie bo mam jeden po Laurze i jestem zadowolona
**BOBAS** Śliniak ze ŚCIĄGACZEM - DUŻY HAFT (590338969) - Aukcje internetowe Allegro
**BOBAS** Śliniak / golf z ceratką ___ KRÓWKI (590339099) - Aukcje internetowe Allegro
magdziunia
Październikowa Mama'08
Czarna słodkie te śliczniaczki.
Ja też już mam dość tych wiązanych bo co ja łyżeczkę do buzi to i śliniak też ląduje.
Mam taki zakładany przez głowę i wiązany po bokach - ceratkowy.
Też go tarmosi.
Ja też już mam dość tych wiązanych bo co ja łyżeczkę do buzi to i śliniak też ląduje.
Mam taki zakładany przez głowę i wiązany po bokach - ceratkowy.
Też go tarmosi.
reklama
Podziel się: